Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iPhone geschikt voor zakelijk gebruik

 

Excitor, leverancier van mobiele e-mail en devicemanagement, komt met een DME mobiele e-mail client voor het beheren van zakelijke e-mail met de iPhone. It-afdelingen krijgen hiermee de zekerheid dat management en werknemers veilig toegang hebben tot zakelijke e-mail, documenten en contacten op hun iPhone wanneer ze niet aanwezig zijn op kantoor.

De nieuwe mobiele e-mail ondersteuning DME voor de iPhone biedt interessante voordelen aan zakelijke gebruikers en it-afdelingen met de zekerheid dat er kan worden voldaan aan de hoog gestelde eisen op het gebied van veiligheid en data privacy, zegt producent Excitor. De DME e-mail client biedt de mogelijkheid om managers en werknemers gebruik te laten maken van hun iPhone voor zakelijk e-mail gebruik zonder dat er implicaties ontstaan op het gebied van veiligheid.

De Excitor DME e-mail client voor de iPhone biedt hetzelfde niveau van veiligheid en beheer als DME biedt voor andere mobiele devices. Mobiel verkeer naar de iPhone wordt versleuteld en alle berichten op de telefoon worden opgeslagen in een versleuteld formaat. De berichten worden enkel onversleuteld wanneer ze bekeken worden op de telefoon. Kenmerkend is voor DME mobiele e-mail oplossingen, op een mobiel device, dat deze altijd is beveiligd met een wachtwoord en authenticatie en volledig is geïntegreerd met zowel Microsoft Active Directory en Domino LDAP. Met deze beveiligingskenmerken hebben IT managers de zekerheid dat de iPhone geen bedreiging zal vormen voor de veiligheid van hun netwerk(en) en data.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2694273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.