Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wortell en Reitsma samen in Lyncomplete

Dit artikel delen:

Ict-specialist Wortell en telecomexpert Reitsma bundelen hun krachten om samen een totaal Microsoft Lync-pakket aan te bieden. Zij weten zich hierbij gesteund door Vodafone, Nokia en Microsoft. Dit pakket heet ‘Lyncomplete’ en bestaat uit een bundeling van communicatiemiddelen, zoals Microsoft-licenties, Lync-serverinrichting, Nokia-telefoons, simkaarten, databundels, headsets, werkplektelefoons, webcams en videovergadertoestellen.

Dankzij Lyncomplete van Wortell en Reitsma zijn de medewerkers altijd verbonden met hun organisatie via een enkel telefoonnummer, ongeacht het (mobiele) apparaat. Daarnaast kunnen medewerkers altijd en overal informatie uitwisselen, zijn ze bereikbaar en hebben ze toegang tot bedrijfsinformatie. Ook online vergaderen is eenvoudig door middel van zowel spraak als beeld. Door deze integrale communicatieoplossing werken medewerkers efficiënter en besparen organisaties onder andere op vergaderkosten en reistijd.

Door hun expertise samen te brengen, spelen Wortell en Reitsma in op de behoefte van klanten aan overzichtelijker communicatie. Daarnaast zijn deze partijen in staat om een Lync-implementatie tegen 70 procent van de huidige prijs te implementeren. De deelnemers in deze samenwerking bieden allemaal Lyncomplete aan op hun website. Per klantvraag wordt gekeken wat de meest ideale communicatiearchitectuur is en wie de lead neemt in het implementatieproces.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Nog zo'n initiatief - net als Ordina's Lync-in-a-box - a la StartReady. Leuk voor een pilot IM & Presence als je security model het toestaat, verder poging om dienst verkopen als produkt - wat het niet is.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-18T11:26:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.