Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox introduceert mobiele Travel Scanner 150

Dit artikel delen:

Xerox introduceert een kleine, mobiele scanner, waarmee reizigers en mobiele kantoorwerkers heel eenvoudig onderweg hun papieren documenten kunnen scannen en zelfs uploaden. De Xerox Travel Scanner 150 kan worden aangesloten op een usb-poort en biedt de mogelijkheid om intelligente afbeeldingscorrecties door te voeren. Daarnaast bevat de scanner een optie om gescande documenten eenvoudig via gratis links te uploaden naar de cloud in een formaat naar keuze, inclusief op tekst doorzoekbare pdf’s.

De Xerox Travel Scanner 150 meet slechts 5 x 4 x 31,5 centimeter en weegt 300 gram, nog minder dan een blikje cola. De integratie van de Visioneer OneTouch-technologie biedt gebruikers de mogelijkheid om te scannen naar iedere locatie en in ieder documentformaat, simpelweg door het document in de scanner te steken. De Xerox Travel Scanner 150 bevat namelijk de gepatenteerde AutoLaunch-technologie, waarmee gebruikers automatisch kunnen starten met scannen. Acuity-software, die de scherpte van de scans reguleert, zorgt ervoor dat ook niet-perfecte originelen haarscherpe scans opleveren. 

De mobiele Travel Scanner maakt het voor de professional als reiziger mogelijk om alle documenten die hij/zij onderweg in handen krijgt te scannen, organiseren en te delen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, brochures, notities, foto’s en plattegronden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.