Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Matrix42 brengt Silverback op de markt

 

Matrix42, softwareleverancier van werkplekbeheeroplossingen, brengt een nieuwe mobile data managementoplossing op de markt onder de naam Silverback by Matrix42. Dit is de eerste mobile management productlancering sinds de overname van Silverback in november 2014.

Silverback by Matrix42, een uitgebreide oplossing voor het beheer van mobiele apparaten en workspaces, is het antwoord op de vraag van it-organisaties naar eenvoudig beheer van mobiele devices, gedegen licentiebeheer en de scheiding van zakelijke en privédata. Het maakt het nieuwe individuele workspace management en een moderne manier van werken in een mobiele omgeving mogelijk.

Silverback ondersteunt de provisioning, het beheer en de uitrol van mobiele it-resources op een kosteneffectieve manier. De nieuwe software stelt bedrijven in staat om hun werknemers eenvoudig en veilig toegang te bieden tot hun vertrouwde workspaces, via zowel hun privé als zakelijke mobiele devices. Dit kan binnen een paar uur worden geregeld, zonder tussenkomst van it. Met een centraal beschikbare interface biedt de software eenvoudig, veilig en schaalbaar beheer voor apparaten die draaien op Apple iOS, Google Android, Samsung Safe, Samsung Knox en Microsoft Windows Phone.

Door de juiste tools te combineren, kan de visie van een ‘smarter Workspace’ voor elke medewerker op gebied van e-mobiliteit werkelijkheid worden. Silverback by Matrix42 integreert volgens de leverancier naadloos met het gehele Matrix42 productportfolio.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5237059). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×