Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP breidt Elite-portfolio uit

 

HP heeft zijn nieuwste pc’s uit het Elite-portfolio voor de markt vrijgegeven. Hiertoe behoort de HP Elitebook 705 serie - de dunste en lichtste notebooks in hun klasse -, stijlvolle all-in-ones (AiO’s) en updates voor de volledige desktoplijn met daarin ’s werelds kleinste zakelijke desktop.

De nieuwe HP Elitebook 705 G3 serie biedt stijl en betrouwbaarheid waar designbewust personeel naar op zoek is. De HP Eliteone 800 G2 AiO is opnieuw ontworpen met nieuwe materialen en is slanker en dunner dan de vorige generatie, ideaal voor modernere werkplekken. Voor het eerst met geïntegreerd draadloos opladen ingebouwd in de standaard en met een AiO vingerafdruk-reader. De HP Elitedesk 705 en 800 G2 Desktop Mini, volgens HP ’s werelds kleinste business-class desktop, biedt de kracht en veiligheid van een fullsize desktop.

De nieuwe HP Collaboration PC G2 met Intel Unite Software zorgt met een exclusieve Intel Unite Skype voor Business Plugin voor een snelle en intuïtieve start van Skype meetings met behulp van audioconferenties en het delen van documenten. HP Sure Start is de eerste zelfherstellende bios-level beveiliging. HP Sure Start is nu verkrijgbaar op het volledige Elite-portfolio voor ingebouwde device-bescherming, inclusief desktops en voor het eerst ook AiO’s.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5613606). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×