Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking Centralpoint en WerkbonApp

Dit artikel delen:
Centralpoint en WerkbonApp kondigen samenwerking

Centralpoint kiest voor een strategische samenwerking met WerkbonApp en creëert hiermee een innovatieve totaaloplossing ten behoeve van mobiele werknemers.

Centralpoint kiest voor een strategische samenwerking met WerkbonApp en creëert hiermee een innovatieve totaaloplossing ten behoeve van mobiele werknemers. Door het beste van twee organisaties samen te voegen, is een uniek totaalpakket ontwikkeld. Hiermee beschikt Centralpoint over een concept, waarbij organisaties met een buitendienst worden bediend met een state-of-the-art oplossing.

Centralpoint Business Solutions heeft de oplossing, bestaande uit mobiele devices van Apple, de juiste accessoires, een licentie van WerkbonApp en een verzekering, ondergebracht in een vaste prijs per maand totaaloplossing: ‘De WerkbonBox’. (https://www.centralpoint.nl/werkbonapp-oplossing/)

WerkbonApp is dé digitale oplossing voor de papieren werkbon. WerkbonApp is gemaakt voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst. Het online platform WerkbonApp is een standaardoplossing die breed inzetbaar is en door vele bedrijven in Nederland en daarbuiten wordt gebruikt. Zo heeft u direct het voordeel van bewezen technologie en een schaalbaar gebruiksvriendelijk platform met veel standaardfeatures.

Ronald Ederveen, Directeur Centralpoint Business Solutions: “Met WerkbonApp leveren wij een bijdrage aan de wens van de klant om werkzaamheden beter te plannen, werkzaamheden beter te administreren en met name uitgevoerde werkzaamheden sneller te factureren. Met onze ‘WerkbonBox’ totaaloplossing profiteren klanten van zowel de WerkbonApp functionaliteit alsook van innovatieve devices voor het eenvoudig bedienen van de WerkbonApp en dat voor een vaste prijs per maand per medewerker”.

Steven Rigter, Directeur WerkbonApp: “Wij zijn trots om samen te mogen werken met de grootste zakelijke ICT-leverancier van Nederland. We geloven heel erg in deze synergie waarbij het voor toekomstige klanten nog laagdrempeliger wordt digitaal te gaan werken”.

WerkbonApp
Steven Rigter, Directeur WerkbonApp
E: steven@werkbonapp.nl
I: www.werkbonapp.nl

Centralpoint.nl
Ronald Ederveen, Directeur Centralpoint Business Solutions
E: ronald@centralpoint.nl
I: www.centralpoint.nl

Over WerkbonApp
WerkbonApp is specifiek ontwikkeld voor bedrijven die grip willen krijgen op hun buitendienst. In 2012 zijn we gestart met een generieke oplossing waarbij we veel aandacht hebben besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. WerkbonApp bestaat uit een web-account voor de planner met een uitgebreid digitaal planbord. Daarnaast zijn er Apps voor de buitendienst. Met handtekening van de klant. Zeer eenvoudig in gebruik. Zo krijg je als bedrijf grip op je organisatie, bespaar je kosten en verhoog je de omzet terwijl je indruk op je klant maakt. Papierloos en transparant. En vooral makkelijk. Met meer dan 100 nieuwe klanten per maand is WerkbonApp uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

Over Centralpoint:
Centralpoint bestaat sinds 2001. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste en beste zakelijke ICT-leverancier van Nederland. Wij zien het als onze missie om het verkrijgen van ICT hardware eenvoudig te maken voor onze klanten. Dat betekent dat u werkelijk elk product bij ons kunt bestellen. En dan bedoelen we ook echt alles. Van populaire smartphones of tablets tot de betrouwbaarste servers of storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Uiteraard altijd in de hoeveelheid die uw organisatie nodig heeft. En binnen de leveringstermijn die u wenst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-14T09:49:00.000Z Centralpoint
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.