Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NFON uitbreiding, SIP Trunk en Wholesale nieuws

Dit artikel delen:
cloud telefonie

NFON AG breidt portfolio uit met NFON SIP Trunk, wordt actief in Portugal en Italië en breidt verkoopmodel uit naar Europese landen.

Cloud-telefonieleverancier NFON AG presenteert NFON SIP Trunk op CeBIT 2017 (Hal 12, standnummer D31). Hiermee breidt NFON het portfolio uit met een kost-effectieve, hoogwaardige en flexibele cloud-telefoniedienst. Bedrijven kunnen met NFON SIP Trunk profiteren van bundelvoordeel. De gespreksminuten worden afgehandeld door het carrier-platform van NFON AG terwijl het gebruik van NFON SIP Trunk volledige flexibiliteit betekent met het bijbehorende op- en afschalen van extensies, besparing van toegangstarieven en actuele verkeerskosten, 30 dagen-contracten, betalen per minuut, een bijzonder veilig platform, databescherming en hoogwaardige functionaliteit en beschikbaarheid – zonder installatiekosten. Daarbij garandeert NFON SIP Trunk volledige toegang tot de verschillende aanbieders van carrier-beheer (bijvoorbeeld BT, Colt, Telefonica) in momenteel 12 Europese landen inclusief betrouwbaar telefoonnummerbeheer en compliance aan internationale wet- en regelgeving.

Nieuw distributiekanaal: Wholesale

In alle 12 Europese landen introduceert NFON AG het wholesale-model, in aanvulling op carrier-sales, distributie door distributeurs en de activiteiten van agenten in het partnerland. Met het wholesale verkoopkanaal richt NFON AG zich nu op de grotere ondernemingen in het MKB en grote bedrijven. Partners kunnen het volledige portfolio van NFON-diensten gecombineerd met hun eigen en individuele diensten in een pakket aanbieden. Op deze manier krijgen wholesale partners van NFON AG meer verantwoordelijkheid en meer mogelijkheden om hun aanbod vorm te geven. Op 17 maart 2017 kondigden T-Systems en NFON AG een samenwerking aan. T-Systems gaat deze CeBIT van start met de ‘Dynamic Services for UC NFON Enterprise’-bundel voor bedrijven met meer dan 100 extensies. Tegelijkertijd kondigt NFON UK, de Londense tak van NFON AG, een partnership met ScanSource Communications aan.

Nieuwe landen: Portugal en Italië

NFON AG breidt verder uit naar twee nieuwe landen en zal tegen het eind van 2017 in 14 Europese landen actief zijn. Portugal, naar verwachting operationeel vanaf mei 2017, is een uitbreiding van het werkgebied van het in 2015 in Spanje opgerichte NFON Iberia, Italië wordt naar verwachting in september actief. Hans Szymanski, Chief Executive Officer van NFON AG: “Alle signalen staan op groei. De vraag naar ons kernproduct NFON en verticale diensten is in Europa indrukwekkend te noemen. NFON onderscheidt zich door een hoog potentieel aan besparingen, onbeperkte prestaties, intelligente functies, eenvoud van bediening en het kwaliteitslabel ”Made in Germany”. Dat is precies wat al meer dan 15.000 bedrijven in Europa verwachten van onze toonaangevende oplossing.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-20T12:24:00.000Z NFON


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.