Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Last Mile eMobility wil innovatie brengen in de automotive-markt

Dit artikel delen:

Last Mile eMobility is een nieuwe importeur in de Benelux op het gebied van last mile mobiliteit en logistieke oplossingen voor regionale en stedelijke omgevingen. Het bedrijf verbindt als eerste in Europa nieuwe mobiliteitsmerken met het bestaande netwerk van autodealers, fleet, lease en verhuurbedrijven.

“Hiermee geven wij een boost aan de automotive-markt in duurzaamheid, sales en werkgelegenheid”, vertelt mede-eigenaar en CEO Karin van den Berg-Hulshoff. De oprichtster heeft als doel om nieuwe mobiliteitsmerken onder te brengen in het bestaande netwerk van autodealers, fleet, lease en verhuurbedrijven. Met ruim 19 jaar ervaring in de automotive-wereld legt zij verbinding tussen innoverende mobiliteitsfabrikanten en lokaal georiënteerde (familie)bedrijven. Last Mile eMobility is de ‘linking pin’ voor deze bedrijven voor een breed scala aan hightech last mile oplossingen en zero emission cargo services.

Duurzame stappen in de markt

Er ligt volgens Van den Berg een hoog volumepotentieel en grote slagkracht in extra afzet, door deze duurzame innovaties als eerste in Europa op de markt te brengen via de bestaande structuren. “Dit maakt Last Mile eMobility uniek in de markt. Bovendien dragen we door groei bij aan het behoud van de werkgelegenheid binnen de mobiliteitsbranche.”

Uitbreiding dealernetwerk

Last Mile eMobility wil haar dealernetwerk uitbreiden en is op zoek naar merkdealers die de mobiliteitsmerken exclusief willen vertegenwoordigen. Dealers kunnen rekenen op kennis, service en verkoopondersteuning van Karin van den Berg-Hulshoff en haar team.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-21T16:55:56.000Z DelanoPR


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.