Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Workforce management voor elke organisatie! StrateX lanceert WaaS

Het Nederlandse bedrijf StrateX, specialist in software, consultancy en (interim) professionals op het gebied van workforce management & forecasting, maakt state-of-the-art workforce management toegankelijk voor elke organisatie.

Om het werk goed uit te voeren, zijn twee zaken cruciaal. Je moet de vraag zien aankomen. En het antwoord daarop organiseren. Een goed afgestemde planning, gebaseerd op een betrouwbare forecast, rekening houdend met belangen en behoeften, zorgt voor een plezierige samenwerking én een effectieve inzet met als resultaat; een blije klant en een blije medewerker. Dat is Workforce Management!

Niet vanzelfsprekend

“Maar een effectieve workforce management organisatie is niet vanzelfsprekend!’ aldus Paul Likumahua, Head of Client & Business Services bij StrateX. “Door schaarste van professionals, onvoldoende toegang tot de juiste data en geen of verouderde technologie komt het WFM-proces vaak niet goed van de grond. Met als gevolg geen aantoonbare bijdrage aan de bottom-line van de organisatie”. “Zeker wanneer een (klantcontact) organisatie een bepaalde grootte bereikt, is robuust workforce management meer noodzaak dan luxe. Je hebt specialisten nodig om de lijnen uit te zetten, professionals om de planning te voeren en software die dynamiek beheersbaar maakt. Dat richt je niet zomaar in.” aldus Likumahua.

Elk specialisme, alle tools. Vanaf dag één operationeel.

“Met de WFM-as-a-Service oplossing van StrateX heb je je workforce management in één keer op orde!” verteld Peter-Paul Verhoef, Head of Business Development bij StrateX. “Onze oplossing omvat de WFM-specialisten, het totale WFM-proces en de StrateX-software de perfecte combinatie om elk bedrijf van een goed en passend WFM proces te voorzien”.  “Deze opzet geeft enorme flexibiliteit en schaalbaarheid, want je gebruikt en betaalt naar wat er nodig is. Zeker voor organisaties die te maken hebben met seizoensinvloeden is dit erg interessant” aldus Verhoef. “Ook de kosten zijn via dit model pay-per-use. Geen hoge investeringen meer vooraf, maar direct aan de slag!”

Webinar WFM-as-a-Service

Dinsdag 14 juni organiseert StrateX een webinar over WFM-as-a-Service. Tijdens dit 30 minuten durende live webinar bespreken Paul Likumahua en Chav Houkes de business case voor het uitbesteden van de WFM activiteit. Hoe je als organisatie weet dat je hier klaar voor bent en wat er bij komt kijken als je WFM buiten de deur legt en hoe je toch ‘in-control’ kan blijven. Ze staan ook stil bij de do’s en don’ts en tips die je kunnen helpen om de beslissing van wel of niet uitbesteden te kunnen maken. Voor meer informatie klik hier https://www.stratex.nl/events/webinar-wfm-as-a-service

Over StrateX

StrateX is een snelgroeiend Nederlands bedrijf dat software, consultancy en (interim) professionals aanbiedt op het gebied van workforce management & A.I. gedreven forecasting. De diensten en oplossingen van StrateX helpen organisaties te anticiperen op het komende uur, het lopende jaar en alles daartussenin. Met een gespecialiseerd portfolio ondersteunt StrateX een groeiend aantal bedrijven, zoals T-mobile, Nationale Nederlanden, Holland Casino, Robeco, SOS International en de Belastingdienst. Voor meer informatie kijk op www.stratex.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-19T09:08:28.000Z StrateX


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.