Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Overeenkomst MvR & Partners en ReCourse

Dit artikel delen:
Overeenkomst MvR & Partners en ReCourse BV

MvR & Partners, specialist in digitaliseringsprojecten en de invoering en begeleiding daarvan bij (semi)-overheidsorganisaties, heeft met ReCourse BV een overeenkomst gesloten voor het gebruik van het ReCourse Leermanagementsysteem (LMS) in de opleidingstrajecten die MvR verzorgd. Het LMS zal door MvR Academy specifiek worden ingezet voor trainingen die primair gericht zijn op het overbrengen van theoretische en praktische kennis over bijvoorbeeld Zaakgericht Werken en het zaaksysteem voor diverse overheidsorganisaties.

Met de keuze voor het LMS van ReCourse introduceert MvR Academy een nieuwe, flexibele en meer uitgebreide mogelijkheid van ‘e-learning’; de bestaande trainingsmogelijkheden worden omgezet naar het nieuwe platform.
“Een belangrijke succesfactor in onze aanpak is de aandacht voor het opleiden en motiveren van mensen”, stelt Meike Mulder, partner bij MvR. “Het nieuwe platform van MvR Academy gaat verder dan het ‘klassieke e-learning’. Het wordt niet alleen gebruikt voor trainingen maar ook voor het toetsen van medewerkers die wij opleiden. Daarnaast kunnen wij met dit platform ook uitgebreide rapportages samenstellen. Daardoor wordt ook het effect van de trainingen duidelijk en welke vervolgstappen er binnen de organisatie nog moeten worden genomen.”

Pieter Zandee, managing partner van ReCourse, vult aan: “MvR Academy gaat gebruik maken van de techniek van ReCourse LMS en zal het LMS vullen met eigen opleidingen en toetsen. Belangrijk is, dat zij zelf de leerstof toevoegen inclusief plaatjes en video’s.”
Door het aanbieden van ‘op maat gesneden’ opleidingen en selectieve vervolgopleidingen is de unieke geïntegreerde rapportagemodule erg belangrijk voor het management van de klanten van MvR.

Zowel ReCourse als MvR hebben veel ervaring binnen de (lokale) overheid. Kennis van de overheidsmarkt is voor beide partners van doorslaggevend belang geweest om deze overeenkomst te sluiten. Maar ook de aandacht voor informatieveiligheid en informatiebewustzijn. De mogelijkheden van het LMS sluiten daar volledig op aan.
Veel gemeenten werken graag met dezelfde (bekende) systemen. De modulaire opbouw van het LMS biedt deze mogelijkheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-02T14:43:00.000Z MvR & Partners
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.