Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

E-factureren via PEPPOL-netwerk met Lucom

Dit artikel delen:

Lucom Benelux BV levert aan gemeenten, overheden en bedrijven complete factuuroplossingen voor zowel inkoop- als verkoopfacturen. SI-UBL verwerking is hierin volledig geïntegreerd. Daarnaast biedt Lucom een korte termijn-oplossing in de vorm van ‘PEPPOL Ready-to-Go’, waarmee organisaties snel en efficiënt aangesloten worden op het PEPPOL-netwerk. Hiermee zorgt de softwareleverancier uit Groot-Ammers dat organisaties op tijd kunnen voldoen aan de Europese Richtlijn 2014/55/EU, die in april 2019 in werking treedt.

Het Lucom Interaction Platform (LIP) biedt een centraal webgebaseerd platform voor het digitaliseren en structureren van factuurprocessen. Via haar Peppol AccessPoint sluit Lucom organisaties aan op het PEPPOL-netwerk voor de ontvangst en het verzenden van facturen. Lucom faciliteert zowel SimplerInvoicing als andere voorkomende factuursoorten en -stromen (papier, pdf + e-mail, XML, EDI, UBL, etc.). In één actie worden organisaties volledig ontzorgd over aansluiting, support en compliancy met de wet- en regelgeving. Lucom biedt een complete oplossing voor iedere leverancier en iedere klant; in elk land. 

 

Integratie SI-UBL of via ‘Ready-to-Go’- oplossing

Bestaande Lucom-klanten, zoals Gemeenten Molenlanden, Venray en Bodegraven-Reeuwijk, hebben reeds gekozen om de SI-UBL verwerking te laten integreren in de aanwezige Lucom-oplossing. Ook bij Gemeente Doetinchem gaat Lucom het volledige factuurproces (inclusief PEPPOL) verder optimaliseren. Gemeente Montferland kan binnenkort SI-UBL-facturen ontvangen en versturen met behulp van de Ready to Go’-oplossing van Lucom Benelux.

 

Gerelateerde processen 

Naast de oplossingen voor in- en verkoopfacturen biedt Lucom oplossingen om andere gerelateerde processen te digitaliseren. Bijvoorbeeld ook declaraties, verplichtingenadministratie met order en factuurmatching, budgetbewaking, contractfacturatie en -beheer, subsidieregelingen, etc. kunnen worden ondersteund door het Lucom Interaction Platform. Dit impliceert veelal kostenbesparingen, maar ook procesverbetering en processnelheid. Verder draagt papierloos werken bij aan een schoner milieu! 

 

Actief in uiteenlopende branches

 Lucom Benelux is de dochteronderneming van Lucom GmbH en digitaliseert ook processen voor uiteenlopende andere organisaties, zoals KPN, Renewi, Vodafone, Aviko, DixonsCarphone, etc. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-13T17:36:01.000Z Lucom Benelux BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.