Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Great! ondersteunt overheid bij inbedding ICT

Dit artikel delen:

Sittard, 17 januari 2019 – Great! To Work With, dochteronderneming van softwarebedrijf BCT, introduceert twee diensten om overheidsinstellingen te ondersteunen in hun streven om ICT-toepassingen optimaal te benutten. Great! speelt daarmee in op de groeiende behoefte bij (semi-)overheidsinstellingen om verantwoorde ICT-investeringen te doen die een aantoonbare bijdrage leveren aan de organisatie.

Great! is ontstaan vanuit de vraag van klanten van BCT om na de implementatie van een softwareoplossing gerichte ondersteuning en uitgebreidere kennisoverdracht te ontvangen. Hiervoor biedt Great! verschillende diensten aan die voornamelijk op projectuitvoering zijn gericht, zoals optimalisatie van de inrichting van BCT-producten en gebruikers- en applicatiebeheertrainingen. Met de nieuwe diensten verbreedt Great! haar focus, door nu ook vóór de implementatie advies te geven.     

De diensten

De eerste dienst is een op voordelen gerichte benadering van ICT. Zowel het realiseren van technologische voordelen als de concrete bijdrage die wordt geleverd bij het behalen van organisatiedoelstellingen staat hierin centraal. Organisaties beschouwen IT-projecten nog te vaak als een technologievraagstuk en niet als een holistisch organisatievraagstuk. Middels workshops, een gedegen onderzoek en een adviesrapport helpt Great! organisaties de bijdrage van IT aan het behalen van de organisatiestrategie inzichtelijk te maken. Besluiten over het toepassen van nieuwe technologie zijn hierdoor gemakkelijker te legitimeren en verantwoorden.     

De tweede dienst helpt lokale overheden met het verkrijgen van zicht op knelpunten die voortkomen uit een gebrek aan samenhang tussen landelijke ontwikkelingen, lokaal beleid en organisatiedoelstellingen. Great! creëert met deze aanpak overzicht in landelijke ontwikkelingen, lokaal beleid en organisatieambities waardoor de juiste prioriteiten gesteld kunnen worden en onderbouwde keuzes gemaakt kunnen worden.     

Bijdragen aan rendement   

Charles Vandewal, directeur bij Great!: “Wij vinden dat werken met technologie resultaat moet opleveren. Medewerkers zijn voor hun functioneren namelijk voor een groot deel afhankelijk van de mate waarin ze met IT-oplossingen uit de voeten kunnen. Ook voor de organisatie als geheel is het belangrijk dat men eensgezind werkt aan het succes van de organisatie en dit met plezier kan doen. Onze nieuwe diensten dragen hier direct aan bij door nut en noodzaak te concretiseren.”  

----

Over Great! To Work With  

Great! To Work With is ontstaan vanuit de concrete behoefte van klanten van BCT om buiten de projectmatige implementatie van softwareoplossingen ook ondersteund te worden bij de maximale acceptatie van deze oplossingen. Great! biedt complementaire diensten op het gebied van kaderstelling, inbedding en functionele ondersteuning.  De werknemers die dagelijks met softwareoplossingen van BCT werken, op welk niveau dan ook, zijn voor hun functioneren én hun werkplezier voor een groot deel afhankelijk van de mate waarin ze met deze oplossingen uit de voeten kunnen. Great! luistert naar professionals en neemt ze mee naar de toekomst. Meer informatie is te vinden op https://www.greattoworkwith.nl/.    

Over BCT 

 BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Met een team van ruim 160 getalenteerde medewerkers optimaliseert BCT informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel. Daarmee geeft BCT organisaties in vier overzichtelijke stappen een handvat in de groei naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit informatie te halen. Met haar blik gericht op de toekomst, maar met oog voor het huidige ambitie- en volwassenheidsniveau van organisaties, ontketent BCT een evolutie of een revolutie op het gebied van waardecreatie. De specialist in informatiemanagement is een aanjager van innovatie en helpt organisaties hun bestaansrecht te borgen. Hiervoor zet BCT hoogwaardige Enterprise Information Managementtechnologie in waarmee dagelijks meer dan 150.000 eindgebruikers werken. Sinds de start ruim 30 jaar geleden, heeft BCT een klantportfolio opgebouwd van meer dan 800 organisaties in overheid, semi-overheid en het bedrijfsleven. Meer informatie is te vinden op https://www.bctsoftware.com/nl.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-18T14:32:19.000Z BCT
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.