Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Relined servicepartner van gemeente Alkmaar

Dit artikel delen:

Gemeente Alkmaar beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Het betreft een netwerk dat intensief wordt gebruikt door zo’n 1.500 medewerkers, waarvan 700 werkzaam bij de gemeente zelf en 800 bij zakelijke partners waar nauw mee wordt samengewerkt. Om ontzorgd te zijn op het gebied van eventuele storingen, heeft Gemeente Alkmaar een meerjarig onderhoudscontract afgesloten met Relined Fiber Network.

Alkmaar is met zijn ruim 107.000 inwoners een middelgrote gemeente die bekendstaat als een netwerkorganisatie die niet intern opzoek gaat naar antwoorden, maar in samenspraak met de buitenwereld komt met creatieve en resultaatgerichte oplossingen. De gemeente wordt bediend door de unit I&A, waar Arnold Berkhout als Informatiemanager werkzaam is. Hij was nauw betrokken bij het afsluiten van het meerjarige contract met Relined.

Relined is geen onbekende voor de gemeente. Om te kunnen voldoen aan aanvragen voor glasvezelverbindingen in de regio, huurt Relined al enige tijd een gedeelte van het netwerk van Alkmaar. Deze samenwerking hebben zij in mei 2018 uitgebreid met een langdurig onderhoudscontract. Relined is nu verantwoordelijk voor het verhelpen van fysieke storingen die zich voordoen aan het netwerk en ontzorgt hiermee de gemeente.

“Wij hebben Relined leren kennen als een betrouwbaar bedrijf, dat goed bekend is in glasvezelland en fysieke storingen snel en adequaat voor ons oplost. Dat blijkt ook uit de deskundige en constructieve inzet van de Relined-medewerkers”, aldus Arnold Berkhout.

De samenwerking tussen Relined en Gemeente Alkmaar verloopt soepel en naar tevredenheid van beide partijen. De aanpak van Relined is hierbij vooral pragmatisch en doelgericht. Beide beschikken over één A4-tje met daarop instructies hoe te handelen bij een storing. Dit met het oog op een snelle oplossing. En niet alleen de gemeente heeft baat bij dit contract, andere bedrijven die netwerk afnemen bij de gemeente willen na een storing natuurlijk óók zo snel mogelijk online zijn.

Voor meer informatie omtrent de samenwerking tussen Relined en Gemeente Alkmaar kijkt u op onze website, waar de gehele klantcase te vinden is: https://relined.eu/customer-cases/klantcase-gemeente-alkmaar/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-19T12:48:48.000Z Relined Fiber Network
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.