Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking Decos en Centric

Dit artikel delen:

Centric heeft in Decos de perfecte partner gevonden om klanten binnen de lokale & regionale overheid te helpen met klantcontact en zaakgericht werken. Met het partnership bieden beide partijen hun klanten een aanzienlijke uitbreiding van hun dienstverlening.

Aanleiding voor het partnership is dat Centric goed heeft gekeken naar haar oplossing voor zaakgericht werken en klantcontact en geconcludeerd dat ze in de vorm van een samenwerking op dit vlak haar klanten beter kan ondersteunen. Na grondige marktanalyse heeft Centric JOIN van Decos uitgekozen als systeem dat het beste aansluit bij hun wensen en eisen. “Centric maakt hiermee een duidelijke keuze,” aldus Maarten Hillenaar, Directeur Public Sector Solutions. “Wij gaan een strategische samenwerking aan met deze degelijke en vakbekwame partij om onze klanten de best mogelijke oplossingen aan te kunnen bieden.”

JOIN maakt nu onderdeel uit van de keten van oplossingen die Centric de lokale & regionale overheid biedt, via Cloud of on-premises. Door het partnership met Decos kan Centric beter inspelen op de veranderingen waar de decentrale overheid nu om vraagt.

Strategisch belang

Decos en Centric zien door het partnership nieuwe mogelijkheden om hun klanten betere oplossingen te bieden. Bas Taalman, Commercieel Directeur van Decos: “De producten van Decos en Centric zijn complementair: het zaaksysteem van Decos als centraal platform gekoppeld met de domein specifieke oplossingen van Centric, zoals de Suites voor het Sociaal Domein en Key2Vergunningen. We kunnen klanten voortaan hiermee een breder pakket van diensten aanbieden. Bovendien geeft de zorgvuldigheid waarmee Centric ons als partner heeft geselecteerd ons veel vertrouwen dat Centric het klantbelang op de eerste plaats heeft staan, net als Decos. Ook daarin passen we perfect bij elkaar!”

De gezamenlijke slagkracht en de ruim aanwezige kennis van en ervaring in de overheidsmarkt maken beide partijen zeer enthousiast. “We zijn een unieke samenwerking aangegaan, en we kijken er naar uit om die in de praktijk bij onze klanten te laten zien.”

Over Decos

Decos werkt al meer dan 30 jaar aan het digitaliseren van lokale en regionale overheden en het bedrijfsleven. Met haar slimme apps en webapplicaties helpt Decos het leven en werk van 200.000 gebruikers efficiënter, leuker én duurzamer te maken. Meer info: www.decos.nl.

Over Centric

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners. www.centric.eu

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-03T09:13:39.000Z Decos
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.