Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BeheerVisie neemt bedrijfsactiviteiten BuitenBeter over

Dit artikel delen:

Met ingang van 15 april 2022 heeft BeheerVisie de BuitenBeter App van Yucat B.V. overgenomen. Met deze overname zijn alle activiteiten, klantcontacten en het intellectueel eigendom van BuitenBeter in beheer van BeheerVisie.

BeheerVisie is een gespecialiseerde softwareleverancier op het gebied van meldingenmanagementsystemen. Sinds de oprichting in 1995 te Rotterdam helpt BeheerVisie Nederlandse gemeenten en overheidsinstellingen om meldingen en klachten in de openbare ruimte adequaat af te handelen om Nederland steeds een beetje mooier, schoner en veiliger te kunnen maken en de burgertevredenheid te verhogen.

 

BuitenBeter maakt het sinds 2010 voor burgers mogelijk om Meldingen Openbare Ruimte (MOR) te doen, bij alle gemeenten in Nederland. De BuitenBeter App is daarmee een geweldige aanvulling op de al bestaande meldingssystemen van BeheerVisie, Melddesk en Reppido. Voor gebruikers van de BuitenBeter app biedt BeheerVisie continuïteit en ook een mogelijkheid voor gemeenten om het proces na de burgermelding digitaal af te handelen.

 

De afgelopen maanden hebben Yucat B.V. en BeheerVisie intensief samengewerkt om de overdracht te kunnen realiseren. Dankzij de inzet en het vertrouwen heeft het traject geleid tot een soepele overdracht. Namens het gehele team van BeheerVisie willen wij de medewerkers van Yucat B.V. bedanken voor hun positieve bijdrage. 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze overname, dan kunt u contact opnemen met Bas Blaauw, Product Owner BeheerVisie via: bas.blaauw@beheervisie.nl

 

www.beheervisie.nl 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-15T00:38:03.000Z Conxillium


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.