Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda komt met Web Application Firewall

Dit artikel delen:

Barracuda Web Application Firewall vergroot bescherming tegen Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen. Firmware release 7.8 integreert client fingerprinting, CAPTCHA-challenges, nieuwe mogelijkheden voor browser-controle, verbeterde IP Reputation Security en ondersteuning voor hogere doorvoersnelheden. Deze versie is specifiek bedoeld om de impact van geautomatiseerde aanvalspogingen door botnets te verkleinen.

De Barracuda Web Application Firewall biedt geavanceerde bescherming tegen DDoS-aanvallen op de netwerk- en applicatielaag. De firewall controleert dataverkeer op basis van geografie, ip-adressen en type clients. Hierdoor kan kwaadaardig dataverkeer in de kiem worden gesmoord of geblokkeerd. In deze nieuwe versie heeft Barracuda een aantal significant nieuwe functionaliteiten toegevoegd om applicaties te beveiligen tegen de verbeterde DDoS-aanvallen:

Dankzij de honderdduizenden beveiligingsapparaten op alle belangrijke beveiligingsgebieden, zoals netwerk-, Internet-, en emailverkeer, biedt Barracuda IP Reputation een uitgebreide categorisatie van geïnfecteerde computers, zombies en/of botnets. De integratie van Barracuda IP Reputation en Barracuda Web Application Firewall stelt beheerders in staat om botnets, die een DDoS-aanval proberen uit te voeren, te identificeren en tegen te houden. Door technieken toe te passen zoals het injecteren van JavaScript challenges in website responses, kan de Barracuda Web Application Firewall botnets onderscheiden van menselijke gebruikers. Zodoende kunnen kwaadaardige aanvragen van botnets worden geblokkeerd;

Barracuda Web Application Firewall kan verdachte clients automatisch onderwerpen aan CAPTCHA-testen, zonder dat hierbij aanpassingen aan de applicatie hoeven te worden gedaan. De nieuwste generatie webbrowsers hanteren strengere veiligheidscontroles om kwaadaardige javascripts, drive-by-downloads en andere aanvallen die gericht zijn op gebruikers te blokkeren. Met de nieuwe firmware, is de Barracuda Web Application Firewall nu in staat om het browsergedrag van clients in te stellen om zo het risico op aanvallen op clients te verminderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-30T10:16:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.