Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

McAfee introduceert beveiliging voor MKB

 

McAfee biedt kleine en middelgrote ondernemingen flexibele en betaalbare oplossingen om hun kostbare informatie en apparatuur te beschermen. McAfee Small Business Security suite is bedoeld voor organisaties met maximaal 25 pc’s en andere apparaten. Voor grotere organisaties met maximaal 250 systemen is er McAfee Endpoint Protection Essential for SMB en McAfee Endpoint Protection Advanced for SMB.

McAfee Small Business Security is specifiek ontwikkeld voor kleine ondernemingen. Het beschermt pc’s, Mac’s en smartphones en tablets op basis van Android tegen virussen, malware en online dreigingen.
Voor grotere ondernemingen is er McAfee Endpoint Protection Essential for SMB en McAfee Endpoint Protection Advanced for SMB. Deze voorzien organisaties van nieuwe, next generation beveiligingstechnologieën om desktops, laptops, Macs, servers en mobiele apparaten te beschermen, evenals e-mail- en webbeveiliging. McAfee Endpoint Protection Essential for SMB biedt traditionele beschermingsmaatregelen, zoals endpoint-, firewall- en webbeveiliging.

De oplossingen beschermen niet alleen bedrijfsinformatie en apparatuur, maar bieden onder andere extra beheermogelijkheden via de cloud. Met deze nieuwe beveiligingssuites kunnen mkb-organisaties de productiviteit van gebruikers verhogen, terwijl ze beschermd zijn tegen malware en exploits.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5187098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×