Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Secure Backup Service op basis van Barracuda

 

Secure Backup Service biedt een veilige hybride back-up oplossing op basis van Barracuda Networks. Dit is een met encryptie beveiligde oplossing op locatie met een synchronisatie van data naar een Nederlands datacenter. Dit inclusief dagelijkse monitoring en support.

Een back-up voorziening is de basis voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. De back-up moet goed geregeld zijn op het moment dat er een bestand of een complete server verloren is gegaan. Secure Backup Service biedt back-up oplossing waarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering is gewaarborgd. Dit in de vorm van een abonnement zonder grote eenmalige investeringen. Specialisten verzorgen installatie en dagelijkse controle van de back-up en er wordt een rapportage gemaakt. Secure Backup Service biedt een beveiligde hybride oplossing op kantoor met synchronisatie naar een datacenter in Nederland.

Secure Backup Service ondersteunt onder andere Microsoft Server en Linux op bare-metal niveau, Microsoft Exchange tot op mail niveau, VMWare en Hyper-V, MySQL, MSSQL databases en fileshares binnen het netwerk.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5218710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×