Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Eset introduceert Mail Security 6

 

Beveiligingsexpert Eset heeft versie 6 van Mail Security for Microsoft Exchange Server en diverse updates voor hun zakelijke beheer- en beveligingssoftware uitgebracht.

ESsetMail Security 6 for Microsoft Exchange Server is volledig compatibel met Remote Administrator 6. De oplossing biedt een combinatie van malwarebescherming voor de server, een module tegen spam en uitgebreide scanning van e-mailberichten. De meest zichtbare vernieuwing in Mail Security 6 for Microsoft Exchange Server is een nieuwe gebruikersinterface. Verder heeft de versie een nieuwe, webgebaseerde quarantaineomgeving. Deze maakt beheer van mogelijk malafide e-mails gemakkelijker voor zowel beheerders als gebruikers. Tegengehouden e-mails kunnen door de gebruiker alsnog eenvoudig worden opgevraagd, zodat ze wel worden beschermd, maar geen belangrijke berichten missen.

Een andere noviteit is Local On-Demand Scan. Hiermee kunnen beheerders op afroep individuele mailboxen en databases op de lokale systemen van gebruikers doorzoeken. Dat bespaart systeembronnen op de server. Relevante systeemlogs zijn bovendien slechts een muisklik verwijderd, zodat ze problemen snel kunnen oplossen. Daarnaast is de anti-spam- en anti-malware-engine vernieuwd. Deze bevat onder meer de functionaliteiten Advanced Memory Scanner, Exploit Blocker en Anti-Phishing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5600997). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×