Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Forcepoint komt met SureView Insider Threat

Infosecurity 2016

 

Forcepoint™ lanceert SureView® Insider Threat wereldwijd

Securityleverancier Forcepoint introduceert SureView Insider Threat wereldwijd. Deze beveiligingsoplossing geeft meldingen van afwijkend gebruikersgedrag en kan video’s maken van desktopactiviteiten. Zo kunnen securityprofessionals ingrijpen voordat gevoelige data bekeken of gestolen wordt.

SureView Insider Threat laat organisaties bedreigingen van binnenuit identificeren en tegenhouden via een verificatieproces dat alle relevante data vastlegt en de gebruikersprivacy respecteert. 

De oplossing identificeert risico’s door eerst ‘normaal’ gebruikersgedrag vast te leggen. De technologie herkent dan afwijkingen van deze norm, zoals veranderende datatoegang, werktijden, e-mailactiviteit of het kopiëren van bestanden van een netwerk naar een desktopcomputer.

Daarnaast signaleert het afwijkende activiteit bij de eindgebruiker, wat kan betekenen dat een ander persoon gestolen persoonsgegevens gebruikt of dat een systeem is besmet met malware. Deze risico-indicatoren zijn waarschuwingssignalen om nader te onderzoeken.

ICT-beurzen

Computable is hoofdmediapartner van de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event op 2 en 3 november in Jaarbeurs in Utrecht. Forcepoint is op de beurs aanwezig en is te vinden op stand 01.A136. Registreer nu voor gratis toegang.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5867739). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×