Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Proxy functionaliteit toegevoegd aan HelloID

Dit artikel delen:
Proxy functionaliteit toegevoegd aan HelloID

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), voegt een extra toegangsbeveiliging toe aan het Cloud Single Sign-On (SSO) portaal HelloID. Door de toevoeging van proxy-functionaliteit is het mogelijk om directe toegang tot webapplicaties en resources te weren.

Het inloggen gaat op deze manier altijd via het SSO-portaal HelloID, waardoor er strikte toegangseisen kunnen worden gesteld. Ook is het op deze manier mogelijk om alle gebruikersactiviteiten te monitoren en vast te leggen voor compliancy-doelstellingen.

De proxy-functionaliteit wordt per applicatie aangevraagd via het management dashboard in HelloID. Eenmaal ingeschakeld wordt ieder directe inlogpoging op de webapplicatie buiten SSO-portaal HelloID geweigerd. Door eindgebruikers alleen via HelloID toegang te geven tot de applicaties en resources van de organisatie is het mogelijk om de toegang extra goed te beveiligen. Naast vooraf ingestelde access policies (tijd van de dag, IP-adres, toegestane geografische locaties, etc.) is er ook validatie tegen de Active Directory van de organisatie en Multi Factor Authenticatie via One Time Password (OTP) via RADIUS of andere vormen van OTP. Als de gebruiker eenmaal toegang heeft worden zijn acties vastgelegd en gemonitord voor extra veiligheid en strikte regels voor compliance.

HelloID zorgt voor een uiterst veilige toegang tot de bedrijfsapplicaties en data op basis van strikte access policies. Om te voorkomen dat er toegang wordt verkregen buiten HelloID om hebben we nu de proxy-functionaliteit ontwikkeld. Door de toevoeging van Proxy-functionaliteit aan HelloID krijgen eindgebruikers alleen toegang via een portaal tot het bedrijfsnetwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T09:36:00.000Z Tools4ever


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.