Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Digital Shadows wint twee cybersecurity prijzen

Dit artikel delen:
Winnaar

Digital Shadows, marktleider op het gebied van extern digitaal risicomanagement, heeft de award voor Best Risk Management Product gewonnen bij de Infosec Awards 2017 van Cyber Defense Magazine. Ook werd het bedrijf, dat het volledige internet monitort en daarmee de digitale risico’s van bedrijven in kaart brengt, erkend als één van de bedrijven om in de gaten te houden door het Momentum Partners Quarterly Market Report.

Digital Shadows wil de bewustwording rondom cybercriminaliteit vergroten en monitort alle activiteiten op het zichtbare, deep en dark web. Hierdoor zijn zij in staat nauwkeurige risicoprofielen op te stellen, cyberdreigingen te identificeren, het lekken van gegevens te monitoren en reputatierisico’s te managen. Potentiële dreigingen worden gescreend met behulp van data-analyse en een team van analisten. Zo wordt de legitimiteit en urgentie van de dreiging bepaald en worden klanten gewaarschuwd met behulp van concrete aanbevelingen om risico’s te beperken.

SearchLight Beste Product
Cyber Defence Magazine koos SearchLight™ als beste product voor Risk Management. De jury gaat jaarlijks op zoek naar vernieuwende oplossingen voor urgente problemen op het gebied van informatiebeveiliging. Digital Shadows liet bij deze award uitreiking een aantal erkende vendoren achter zich. Het magazine onderstreept hiermee het belang van inzicht in externe digitale risico’s van organisaties en de kwaadwillenden die hen bestoken.

Business to watch
Momentum Partners, een erkend adviesorgaan op het gebied van cybersecurity, selecteert 10 bedrijven van de meer dan 1.700 bedrijven die ze volgen en profileren in hun Quarterly Market Report. Deze bedrijven zijn geselecteerd na een zorgvuldige afweging gebaseerd op feedback uit de markt en de overweging van hun strategie en diverse groei- en innovatiefactoren. Digital Shadows werd aangemerkt als één van de partijen om in de gaten te houden.

Alastair Paterson, CEO en mede-oprichter van Digital Shadows is trots om beloond te worden voor hun innovatieve en baanbrekende diensten: “We verbinden technologie met menselijke analisten en kunnen zo onze klanten concreet adviseren over de beste bescherming tegen de risico's waar zij zich, iedere keer als ze verbinding maken met het internet, aan blootstellen. Het is bijzonder dat we zowel erkend worden voor onze bedrijfsstrategie, als onze SearchLight-oplossing die klanten grote voordelen biedt voor een slimmer en efficiënter management van hun digitale risico's. Dit versterkt ons bij de verdere uitrol van onze dienstverlening wereldwijd en ook in Nederland."

------
Over Digital Shadows
Digital Shadows geeft organisaties inzicht in externe digitale risico's van een organisatie en de kwaadwillenden die deze organisaties bedreigen. Digital Shadows SearchLight ™ combineert schaalbare data analytics met menselijke analisten om cyberdreigingen, het lekken van gegevens en reputatierisico’s te monitoren. Digital Shadows controleert het internet voortdurend, over het zichtbare, deep en dark web, evenals andere online bronnen en creëert een realtime weergave van een organisatie en bedreigingen die voor hen relevant zijn. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Londen en San Francisco. Voor meer informatie, bezoek www.digitalshadows.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-10T10:47:00.000Z Digital Shadows


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.