Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ilionx breidt security-dienstverlening uit

Dit artikel delen:

ICT-dienstverlener ilionx breidt haar security-monitoring dienstverlening uit. Samen met de klant stelt ilionx verschillende scenario's op die gebaseerd zijn op bedrijfsrisico's die zich binnen een organisatie kunnen voordoen. Door adequaat te monitoren en op basis van scenario’s vroegtijdig te acteren, zorgt ilionx ervoor dat de impact van een cyberincident zo klein mogelijk is.

ilionx heeft jarenlange ervaring met security monitoring voor bedrijven. De afgelopen jaren zijn de aanvallen op personen en organisaties geavanceerder geworden en is de kans op cyberincidenten fors toegenomen. Om vroegtijdig te kunnen acteren in geval van een incident of zelfs voordat een incident zich voordoet, heeft ilionx haar dienstverlening uitgebreid. Veel bedrijven hebben moeite met het inrichten van de benodigde middelen en het werven van getrainde security-experts die nodig zijn om adequaat te kunnen monitoren, analyseren en acteren. Door haar dienstverlening aan te bieden in abonnementsvorm, zorgt ilionx ervoor dat security-monitoring laagdrempelig is voor alle bedrijven.

“Het is heel belangrijk om te werken vanuit een risicogebaseerde aanpak”, aldus Gerard de Weerd, business unit manager bij ilionx. “Waar zitten de belangrijkste assets van de organisatie en welke mogelijke scenario’s zijn er op dit gebied? Een cyberaanval voorkomen is complex, maar door goed inzicht te hebben en op tijd te acteren, helpen wij organisaties in geval van een aanval de impact zo laag mogelijk te houden. Daarnaast is het voor organisaties belangrijk om aan te kunnen tonen dat ze in control zijn. Met deze dienstverlening zorgen wij ervoor dat bedrijven, ongeacht hun grootte, hiertoe in staat zijn.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-03T14:40:03.000Z ilionx
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.