Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lagarde Platinum Certified Partner Keyprocessor

Dit artikel delen:

Lagarde mag zich sinds juli 2017 Certified Partner van Keyprocessor noemen. Dit platinum partnerschap is een belangrijke waardering vanuit Keyprocessor voor de kwaliteit van dienstverlening van Lagarde. De samenwerking tussen beide partijen wordt op deze manier geïntensiveerd.

Lagarde en Keyprocessor werken al jarenlang samen om klanten van Lagarde te voorzien van geïntegreerde toegangscontrolesystemen en security management software. Keyprocessor weet hoe cruciaal haar partners zijn voor het behouden en uitbouwen van het marktbereik. “Onze partners kennen de specifieke behoeften van de markt als geen ander en samen zorgen wij ervoor dat ook aan de meest complexe security behoeften kan worden voldaan!” aldus Gert van den Hoek, Algemeen Directeur van Keyprocessor.

Als gecertificeerd partner krijgt de partner van Keyprocessor de beschikking over een scala aan voordelen waaronder een digitaal educatief & prestatiegericht trainingsprogramma, gerichte salestools, technische & sales support, marketingondersteuning en toegang tot periodieke events, waarbij ontwikkeling in de breedste zin van het woord centraal staat. Bert Noteboom, Algemeen Directeur van Lagarde Groep vindt de certificering een belangrijke mijlpaal: “Een jarenlange samenwerking waarin alles klopt, heeft nu geleid tot een mooi partnerschap.”

Over Keyprocessor
Keyprocessor is onderdeel van de TKH Group. De TKH Group NV is een internationaal opererende groep die is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van innovatieve systemen en netwerken. De Security & Site Management oplossingen van Keyprocessor zijn onderscheidend door de eigen ontwikkeling van software en hardware. Door de flexibele opbouw en gebruik van de nieuwste ICT technologieën en open standaarden, heeft Keyprocessor voor iedere klant een oplossing!
www.keyprocessor.com

Over Lagarde
Lagarde is onderdeel van Lagarde Groep. Lagarde Groep bestaat uit Lagarde, Blankestijn Beveiliging, Entris, Escron en Excellis. Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan uw doelstellingen. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat u veilig en toekomstgericht kunt werken.
www.lagarde.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-14T12:17:12.000Z Lagarde BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.