Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iDENprotect benoemt NewChannel tot distributeur

Dit artikel delen:

Bescherming van digitale identiteit om misbruik van gegevens en systemen te voorkomen

NewChannel B.V. maakt vandaag bekend dat zij per direct is benoemd tot value add distributeur van iDENprotect. NewChannel voegt met het portfolio van iDENprotect een innovatieve speler toe aan haar assortiment van IT security oplossingen. Het beschermen van de identiteit van gebruikers is een van de meest belangrijke en kritieke onderdelen van ieder security operations plan. iDENprotect weet daarbij een belangrijke brug te slaan tussen gebruiksgemak, integratiemogelijkheden en de hoogst mogelijke identiteitsbescherming.

“Een goed wachtwoord is natuurlijk onmisbaar en een eerste stap, maar zeker ook niet meer dan dat. Wanneer je de toegang tot cruciale persoonlijke of bedrijfsmatige informatie en systemen echt wilt beschermen, dan voldoet dit allang niet meer”, zegt Raymond Kreefft van NewChannel. “De komst van de GDPR/AVG in mei 2018 zet wellicht veel mensen ineens aan het denken, maar het belang, of beter: het gevaar, was er al veel langer. Met iDENprotect bieden wij een flexibele, maar vooral veilige multi-factor toegangsbeveiliging tot systemen en netwerken, VPN’s, eigen applicaties, cloud-toepassingen en meer. En dat alles zonder extra hardware en met een device dat iedereen altijd bij zich heeft: een smartphone of laptop. iDENprotect benut hiervoor de standaard ingebouwde security hardware, zoals de Secure Enclave in iOS devices, Trusted Execution Environment in Android devices en TPM in notebooks.”
“De samenwerking met NewChannel kadert in de go-to-market strategie van iDENprotect die volledig gericht is op verkoop via het reseller- en distributiekanaal”, zegt Erik Notermans, Chief Sales Officer van iDENprotect. “De unieke multi-factor authenticatie oplossing van iDENprotect vormt een perfecte aanvulling op het portfolio van NewChannel. En dankzij de marktkennis en het uitgebreide netwerk van de distributeur willen we op korte termijn uitgroeien tot een vaste waarde in de Benelux.”

Over iDENprotect
iDENprotect is een Engelse leverancier van multi-factor authenticatie oplossingen op basis van software producten die gebruik maken van de security hardware van mobiele toestellen, zonder dat er nood is aan extra hardware zoals tokens, smartcards and card readers. Deze oplossingen geven aan de gebruikers de mogelijkheid om te connecteren tot de data in een onderneming of organisatie op een flexibele en eenvoudige manier zonder toegevingen te doen aan beveiliging of gebruiksvriendelijkheid. De technologie van iDENprotect is zeer schaalbaar en wordt gebruikt in alle industriële sectoren, met inbegrip van die sectoren die gebonden zijn aan de hoogste compliance regels. Voor meer informatie, bezoek www.idenprotect.com. Voor bijkomende informatie over iDENprotect, of interviews, gelieve Ruby Williams te contacteren via ruby@idenprotect.com.

Over NewChannel B.V.

NewChannel is een moderne en flexibele no-nonsense organisatie die zich toelegt op de value add distributie van innovatieve ICT-oplossingen via een uitgebreid resellerkanaal in de Benelux. Wij vertegenwoordigen een reeks vooruitstrevende leveranciers en ontwikkelaars van ICT-oplossingen die oplossingen bieden voor de hedendaagse uitdagingen binnen het bedrijfsleven, overheden en andere organisaties. Focus, commitment en partnership zijn onze kernwoorden en in nauwe samenwerking met onze partners bieden wij onder meer oplossingen voor security, mobile devices, e-mail en web security, secure storage en cloud computing. Voor meer informatie: www.newchannel.nl.

Voor meer informatie of vragen over dit bericht kunt u telefonisch contact opnemen met NewChannel via 079 – 3030 144 of via e-mail naar info@newchannel.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-28T17:15:16.000Z NewChannel B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.