Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking SecureW2 en HENZ ICT

Dit artikel delen:

Het Amsterdamse HENZ ICT heeft een reseller overeenkomst afgesloten met het Amerikaanse SecureW2. Op basis van deze overeenkomst zal HENZ ICT de SecureW2 producten in de Benelux verkopen, implementeren en supporten. De overeenkomst kwam tot stand doordat de security producten van de twee bedrijven naadloos op elkaar aansluiten. SecureW2 biedt een systeem voor het genereren, beheren en onboarden van digitale certificaten en met de Authus netwerk beveiligingsoplossing van HENZ ICT kunnen deze certificaten geauthentiseerd worden.

Digitale Certificaten 
SecureW2 biedt met haar JoinNow Suite een cloud gebaseerd PKI managementsysteem waarmee digitale certificaten aangemaakt en beheerd kunnen worden. Daarnaast biedt het product onboarding services voor het uitreiken van certificaten aan alle mogelijke wireless- en wired devices. Dat ze hiermee succesvol zijn moge duidelijk zijn als je naar hun referenties kijkt, zoals Pixar, Schlumberger en de grootste universiteit van Nederland.

802.1x Netwerk Beveiliging
HENZ ICT levert een door haar zelf ontwikkelde netwerk beveiligingsoplossing, Authus, voor onder andere 802.1x netwerkauthenticatie. De kern van Authus bestaat uit een geavanceerde user profiling methodiek, een mechanisme voor het toewijzen van VLAN’s en VLAN load balancing voor netwerken met vele duizenden gebruikers. Authus is onder andere in gebruik bij de grootste veiligheidsorganisatie van Nederland.

Samenwerking 
Op de vraag waarom SecureW2 de samenwerking aangaat met HENZ ICT geeft Tom Rixom, CTO van SecureW2, glimlachend antwoord: “Ik ken de oprichters van HENZ ICT al heel lang en het zijn net zulke nerds als wij. In de goede zin van het woord natuurlijk!”.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HENZ ICT, +31 (0)20 895 0 895, of een mailbericht sturen aan info@henz.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-12T16:41:00.000Z HENZ ICT
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.