Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Equinix versterkt beveiliging met Flowmon

Dit artikel delen:

Equinix heeft de beveiliging tegen DDoS-aanvallen in het Enschedese datacenter uitgebreid met een oplossing van Flowmon Networks. Daarmee anticipeert deze wereldwijde datacenter- en hostingdienstverlener op een toenemend gebruik van het IPv6-protocol en steeds zwaardere aanvallen. Flowmon Networks heeft Equinix een flexibel schaalbare oplossing geleverd, voor een snelgroeiend aantal Nederlandse klanten.

Equinix heeft een Flowmon Collector en Flowmon DDoS Defender toegevoegd aan de backbone van het Nederlandse datacenter in Enschede. Met als doel sneller en effectiever DDoS-aanvallen via het IPv6-protocol te ontdekken en tegen te houden. De al aanwezige securityoplossing was daarvoor niet geschikt. Flowmon gebruikt artificial intelligence (AI) technologie voor het bijna real-time detecteren van aanvallen en automatisch omleiden naar een extern 'scrubbing center', waar eveneens een Flowmon-oplossing wordt gebruikt.  

"Flowmon was de eerste en enige DDoS-oplossing die wij in de praktijk hebben getest, na overtuigende ervaringen van anderen over hun technologie", zegt Joost Westerbeek, IT Network Engineer van Equinix Nederland. "De combinatie van een goede prestatie-/prijsverhouding, eigen ervaringen met hun support en de uitgebreide functionaliteit, zijn doorslaggevend geweest voor onze keuze. Flowmon biedt ook de flexibiliteit die wij nodig hebben voor een groeiend aantal klanten in onder andere het onderwijs en de zorg en al hun securitybehoeften."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-02T16:03:00.000Z Flowmon Networks
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.