Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

G4S kiest RedSocks Security voor cybersecurity

Dit artikel delen:

G4S, wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen, kiest RedSocks Security voor de uitbreiding van het portfolio naar cybersecurity. RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Met deze samenwerking wordt de G4S Cyberdesk gelanceerd: de oplossing waarin de geïntegreerde RedSocks Malicious Threat Detection-technologie continu digitale verkeersstromen monitort en deze analyseert op de aanwezigheid van verdacht netwerkgedrag, malware en potentiële datalekken. Hiermee is G4S in staat om haar klanten beveiligingsoplossingen in zowel fysieke als digitale security-omgevingen te bieden. De samenwerking is uniek in de bestaande securitywereld, waarin fysieke en digitale security altijd los van elkaar opereerden.

Integratie met 24-uurs meldkamer

G4S werkt met een 24-uurs meldkamer waarin klantomgevingen gemonitord worden. Het detectiesysteem van RedSocks Security is hierop aangesloten. Wanneer er een alarm afgaat wegens verdacht netwerkgedrag, komt de melding in de meldkamer terecht. Indien noodzakelijk kan ICT-specialist Braincap ingezet worden als cyber response team om de dreiging te onderzoeken. Het systeem wordt in de Nederlandse markt gelanceerd en ondersteunt de AVG-regelgeving met uitgebreide rapportages om compliance inzichtelijk te maken.

Vinz van Es, Managing Director bij G4S: “We zijn heel blij met de samenwerking met RedSocks Security ter uitbreiding van ons productportfolio. Bij G4S kijken we continu naar nieuwe technologische ontwikkelingen die passen bij onze bestaande business. RedSocks Security is een goede en professionele partner wiens oplossing perfect past bij onze bestaande monitoring- en detectiesystemen. Nu kunnen we in het hele spectrum van security monitoren, detecteren en reageren.”

Gertjan Schol, Senior Consultant bij RedSocks Security: “We zijn erg trots op deze unieke samenwerking met een grote securityspecialist als G4S. Met G4S kunnen wij onze markt verder vergroten en bouwen aan het bewustzijn rondom cybercriminaliteit. Samen brengen we de fysieke en digitale wereld bij elkaar. Of het nu om inbrekers gaat of cybercriminelen, met deze oplossing worden beiden gedetecteerd. Het resultaat is een uitgebreide rapportage waarin fysieke en cyberdetectie samenkomen. Dit maakt deze samenwerking uniek voor de klant.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-23T13:59:14.000Z RedSocks Security
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.