Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RedSocks Security lid bij Cyberveilig Nederland

Dit artikel delen:

Den Haag, 8 oktober 2018 – RedSocks Security, specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit, heeft zich aangesloten bij Cyberveilig Nederland, de brancheorganisatie voor de cybersecuritysector. Cyberveilig Nederland heeft als doel de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en de kwaliteit en transparantie binnen de cybersecuritysector te verhogen. Reden voor RedSocks Security om zich aan te sluiten bij de brancheorganisatie is de overeenkomstige missie om het internet in Nederland veiliger te maken.

Cyberveilig Nederland is een initiatief van acht cybersecurity dienstverleners. De organisatie nodigt andere dienstverleners binnen de sector uit om zich bij dit initiatief aan te sluiten en heeft de teller inmiddels op ruim 25 leden staan. Gezamenlijk werken zij aan belangenbehartiging, de ontwikkeling van keurmerken en een gedragscode en het weerbaarder maken van Nederland op het gebied van cybersecurity.

Petra Oldengarm, directeur Cyberveilig Nederland: “Cyberveilig Nederland wil graag de markt van cybersecurity dienstverleners breed vertegenwoordigen. RedSocks Security mag daarin niet ontbreken en we zijn daarom blij dat zij zich bij ons hebben aangesloten.”

Floris van den Broek, CEO van RedSocks Security: “RedSocks Security zet zich sinds de oprichting al in voor het bestrijden van cybercriminaliteit en het vergroten van het bewustzijn hieromheen met bijvoorbeeld awareness trainingen en phishing testen. Toetreden tot de belangenvereniging voelde dan ook als een logische stap. Samen kunnen we meer urgentie geven aan het belang van cybersecurity en de zichtbaarheid en impact van onze sector vergroten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-08T10:55:28.000Z RedSocks Security
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.