Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Partnership Avantage en Guardian360

Dit artikel delen:

IT-dienstverlener Avantage uit Rotterdam heeft onlangs een partner overeenkomst ondertekend met het Nederlandse security bedrijf Guardian360.

Jeff Scipio, Partner Director Guardian360: ‘we zijn zeer content dat Avantage er voor gekozen heeft om haar klanten te bedienen met ons security platform. Door het toevoegen van Avantage aan ons partner bestand hebben we er een partner bij die zich begeeft op de doelgroep van 150 werkplekken en meer. Avantage heeft een mooie set klanten en uitstekende staat van dienst als het gaat om het volledig ontzorgen van haar klanten. Preventieve securitydiensten zoals wij die leveren, passen uitstekend in het diensten- en producten portfolio van Avantage. De komende periode zullen wij samen actief optrekken om de klanten van Avantage te voorzien van geavanceerde security oplossingen.

Bart Spel, Directeur Avantage:’ Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van de juiste preventieve cybersecurity maatregelen welke wij samen met hen kunnen nemen, zodat zij richting externe organisaties kunnen aantonen dat zij ‘in control’ zijn. Dit doen we met Guardian360 op basis van data welke uit haar cybersecurity platform komt. Richting onze klanten tonen we hier ook meteen aan dat we de veiligheid van hun totale ICT naar een hoger niveau tillen en heel serieus nemen.’

Over Avantage

Avantage gelooft dat IT altijd en overal voor de klanten moet werken. Daarom vertaalt de IT-onderneming ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen waardoor medewerkers in een organisatie productiever gaan (samen)werken. Avantage kan die IT-oplossingen selecteren uit bestaande mogelijkheden, maar kan die ook zelf ontwikkelen, bouwen, inrichten en beheren. Daarbij is het uitgangspunt altijd om IT niet ingewikkelder te maken dan het is. Avantage brengt mensen en IT op een begrijpelijke manier bij elkaar en heeft zowel voor lokale ondernemingen als (inter)nationaal opererende organisaties IT-oplossingen in huis die de productiviteit verhogen. De oplossingen verbinden infrastructuur, IT-platforms en software op een manier die gerust vernieuwend mag worden genoemd. Een van de uitkomsten daarvan is GO, een online startportal waarmee medewerkers bij klanten gebaseerd op hun rol in de organisatie direct toegang hebben tot benodigde Office 365- en bedrijfsapplicaties, recente documenten, intranet en de actuele status van relevante KPI’s. Bovendien genereert GO automatisch up-to-date rapportages en managementinformatie op basis van de KPI’s, waardoor het sturen van een organisatie aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Over Guardian360

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken en webapplicaties dag en nacht in de gaten worden gehouden. Daarnaast worden afwijkingen van informatiebeveiliging normen doorlopend in kaart gebracht en worden hackers door het platform betrapt. De medewerkers van Guardian360 zijn gecertificeerde security specialisten. Samen met 7 andere Nederlandse informatiebeveiliging bedrijven heeft Guardian360 het initiatief genomen tot de oprichting van Cyberveilig Nederland. Doel van deze brancheorganisatie is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Verder is Guardian360  premium partner van The Hague Security Delta. Door dit partnership is Guardian360 aangesloten bij een netwerk van toonaangevende informatiebeveiliging organisaties, heeft zij toegang tot strategische kennis en wordt zij betrokken bij de vorming van publiek private samenwerkingen op het gebied van informatiebeveiliging. Bezoek https://www.guardian360.net.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-18T15:40:00.000Z Guardian360


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.