Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Einstein ICT en Vipre slaan handen ineen

Dit artikel delen:

Het Amsterdamse Einstein ICT & Telecom is een samenwerking aangegaan met Vipre uit Groot-Brittannië. Hiermee komt onder meer een onderscheidende, prijswinnende service op het gebied van online veiligheid beschikbaar voor de Benelux markt.

We leven in een open samenleving met professionele contacten, die steeds meer digitaal worden afgewikkeld. Dat is een verworvenheid, maar het maakt ons ook kwetsbaar voor online dreigingen zoals datalekken en cybercriminaliteit (phishing). Einstein ICT & Telecom is in staat klanten te bedienen met passende security oplossingen om data te beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf.

 

Vooraf toetsen op gevoeligheid

Door het partnership met online veiligheidsexpert Vipre breidt Einstein ICT & Telecom haar aanbod op dit gebied nog verder uit. Daarbij springt het door Vipre nieuw ontwikkelde SafeSend in het oog. Met deze dienst wordt een extra online controle ingebouwd, waardoor voorkomen wordt dat gevoelige e-mails en bijlagen bij de verkeerde personen terechtkomen.

 

SafeSend is zo in te stellen dat mailberichten en bijlagen worden gescand op vooraf ingestelde trefwoorden die gevoelige informatie bevatten (zoals creditcardnummers, bankrekeninggegevens of burgerservicenummers). Directeur Peter Boogaard van Einstein ICT & Telecom is blij met Vipre als nieuwe partner.

 

“Vipre heeft met SafeSend in Groot-Brittannië de prijs voor ‘New Software Solution of the Year 2019’ gewonnen. Samen kunnen wij nu extra zekerheid bieden aan bedrijven die veel belang hechten aan de AVG en de bescherming van persoonsgegevens.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-18T08:04:20.000Z Einstein ICT & Telecom
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.