Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight wint Microsoft Security 20/20 Award

Dit artikel delen:

Insight is benoemd tot Microsoft Azure Security Deployment Partner of the Year. Dankzij Microsoft Azure Sentinel en Azure Expert MSP expertise kan Insight klanten optimaal ondersteunen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van een moderne beveiligingsomgeving.

Insight Enterprises, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, is tijdens het Microsoft Security 20/20 evenement, gehouden op 23 februari, uitgeroepen tot Azure Security Deployment Partner of the Year. Microsoft maakte prijswinnaars bekend, variërend van beveiligingsintegratiepartners, systeemintegratoren en managed security service providers, in 16 categorieën. Insight ontvangt zijn award vanwege de geleverde topprestaties op het gebied van innovatie, integratie en klantenimplementatie met Microsoft-technologie.

Het Amerikaanse team voor Cloud + Data Center Transformation introduceerde vorig jaar consultancy, implementatie en managed services voor Microsoft Azure Sentinel, Microsofts cloud-native Security Information and Event Management (SIEM) oplossing en Security Orchestration Automation and Response (SOAR) oplossing. Insight werd vorig jaar ook uitgeroepen tot Microsoft Azure Expert Managed Services Provider, een bekrachtiging van Insights deskundigheid in het beoordelen, migreren, bouwen, implementeren, optimaliseren en beheren van Azure-bedrijfsoplossingen.

"Uit het recente State of IT Modernization 2020 Study door IDG blijkt dat het upgraden van beveiligingsinfrastructuur en -processen voor IT-managers de grootste uitdaging is. Microsoft Azure Sentinel, gekoppeld aan de expertise en diensten van Insight voor Azure Sentinel, zijn zo ontworpen dat ze die uitdagingen weg kunnen nemen, “ zegt Shawn O'Grady, Senior VP en General Manager, Cloud + Data Center Transformation, bij Insight Enterprises Inc.

"Insight helpt klanten bij het ontwerpen van een oplossing en het stroomlijnen van de implementatie zodat klanten snel kunnen profiteren van Microsoft Azure Sentinel. Denk aan de mogelijkheid om beveiligingsgegevens te verzamelen in de gehele hybride onderneming en ingebouwde kunstmatige intelligentie die beveiligingsbedreigingen al kan identificeren voordat ze schade veroorzaken. Van strategie en ontwerp tot implementatie en dagelijks beheer, Insight helpt – ook onze Nederlandse - klanten zich te wapenen tegen de security-bedreigingen die alsmaar toenemen in complexiteit,” aldus Rogier Stolk, Country Manager Insight Enterprises Nederland.

Insight Azure Sentinel services:

  • Evaluatie van de gehele beveiligingsomgeving van de organisatie, het ontwerp van de Azure Sentinel-oplossing, de kostenanalyse, de routekaart voor de inzet en de migratie van het beveiligingscentrum van de klant naar het Azure Sentinel-platform. 
  • Bedreigingsdetectie en -rapportage, inclusief 24x7 monitoring van Azure Sentinel waarschuwingen en geautomatiseerde dreigingsmelding en -respons. 

"Het oplossen van de beveiligingsvraagstukken van onze gezamenlijke klanten vergt teamsport", zegt Andrew Conway, General Manager, Security Products Marketing bij Microsoft Corp. "We zijn er trots op om de koplopers te mogen erkennen tijdens onze inaugurele Security Awards."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-26T14:35:10.000Z Insight Enterprises Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.