Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Immuta stelt Hylke Visser aan als Regional Sales Director

Dit artikel delen:

Immuta, specialist in automated data governance, kondigt aan dat het zijn Europese team uitbreidt en Hylke Visser heeft aangesteld als Regional Sales Director. Visser wordt verantwoordelijk voor de sales- en business development-activiteiten van Immuta in Noord-Europa en het Midden-Oosten en voor de groei van het bedrijf op de Nederlandse markt.

“We zijn blij Hylke te verwelkomen in ons team en zien ernaar uit samen met hem onze organisatie uit te breiden naar Noord-Europa en het Midden-Oosten”, zegt Michael Dooley, Chief Revenue Officer bij Immuta. “We zijn het afgelopen jaar snel gegroeid met een toename van 100 procent aan nieuwe klanten die hun hoofdkantoor in EMEA hebben. Dankzij het uitgebreide netwerk van Hylke en zijn expertise in het data governance- en privacy-domein verwachten we dat hij kan helpen deze groei voort te zetten en het Immuta-platform naar meer bedrijven in deze regio te brengen.”  

Voor zijn overstap naar Immuta was Visser werkzaam als Director Sales en Business Development bij Dataiku waar hij ook leiding gaf aan het Nederlandse team dat hij heeft opgebouwd. Daarvoor was Visser werkzaam in sales-functies bij onder meer SAS en Oracle.  

Steeds meer gevoelige functies afhankelijk van data

“Het is een geweldige kans om vanaf de start mee te mogen bouwen aan de lokale aanwezigheid van Immuta en het bedrijf te introduceren in verschillende regio’s”, vertelt Hylke Visser. “Steeds meer functies zijn afhankelijk van gevoelige data om betere beslissingen te kunnen nemen. Het is daarom cruciaal voor organisaties om de privacy van consumenten te beschermen en te voldoen aan de privacy-regels wereldwijd. Ik ben blij dat ik een rol kan spelen in de volgende groeifase van Immuta.”  

Dankzij het Automated Data Governance-platform van Immuta kunnen datateams geautomatiseerde en veilige toegang bieden tot analytics data. Hiermee worden initiatieven voor BI, data science en het delen van data sneller en meer compliant. Immuta haalde in 2020 40 miljoen dollar groeigeld op in een Series-C investeringsronde en blijft native integraties met de belangrijkste cloud dataplatformen zoals Databricks, Snowflake, Starburst en Presto uitbreiden.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-12T16:40:48.000Z Immuta


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.