Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rapid Circle versterkt zich met Portiva in eerste NL exit voor Green Park

Dit artikel delen:

Amsterdam, 24 maart 2021 – Met de overname van Portiva, een leidende implementatiepartner op het gebied van hoogwaardige Microsoft technologie, zet Rapid Circle een eerste grote stap in hun ambitieuze buy-and-build strategie. Na overname door Green Park Investment Partners en Portiva management in 2018, en daaropvolgende acquisities van Mavention en Point42, realiseert Green Park hiermee succesvol zijn eerste Nederlandse exit.

Hoogwaardige expertise in collaboration en security

Portiva is gevestigd in Den Haag en Nieuwegein en rekent grote namen als VodafoneZiggo, KLM, Red Bull en de Louwman Group tot zijn klanten. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise in Microsoft-technologie en Enterprise Security. Dankzij de acquisitie worden deze professionals samengebracht met hun peers bij Rapid Circle, en krijgen alle medewerkers gelegenheid zich verder te ontwikkelen binnen het uitgebreide Microsoft-aanbod.

 

Daan Huttenga, CEO van Portiva: “ We hebben samen met Green Park Investment Partners een mooi traject afgelegd waarin we gezamelijk een grote professionaliseringsslag geslagen hebben met het oog op onze eigen groei ambities. Tegelijkertijd hebben we in 2019 Mavention en Point42 overgenomen en waren we klaar voor de volgende groeifase. Rapid Circle stond altijd op onze radar als een partij met gelijke visie en waarden, en met deze transactie bouwen we in een klap een nieuwe leidende organisatie.”

 

Over Green Park Investment Partners

Green Park investeert sinds 2010 in kleine en middelgrote bedrijven in de Benelux met een focus op digitalisering en HR. Sinds de oprichting is er een succesvol trackrecord van een twintigtal deals neergezet in het MKB-landschap door een combinatie van zowel organische groei als groei door buy-and-build strategie. In tegenstelling tot de traditionele private equity spelers, werkt Green Park niet met een fondsstructuur, maar wordt iedere transactie uit eigen middelen gefinancierd of ondersteund door een selecte groep vermogende ondernemers. Hierdoor kent Green Park geen beperkingen qua investeringshorizon en -criteria. Voor meer informatie: www.greenparkinvest.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-24T09:19:33.000Z Green Park Investment Partners


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.