Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

2N introduceert intercom met Axis' Artpec 7-chipset en 10" touchscreen

Dit artikel delen:

2N, wereldwijde leider in IP intercom-systemen en systemen voor toegangsbeheer heeft de 2N® IP Style intercom gelanceerd met een next-gen platform ondersteund door een Axis processor.

Door gebruik te maken van de verwerkingskracht van Axis' Artpec 7-chip en de flexibiliteitsvoordelen van edge IP-devices, geeft de 2N® IP Style de gebouweigenaar of gebruiker en bewoner alle benodigde informatie die nodig is voor de toegangsbeveiliging. Dankzij deze nieuwe chipset kan het intercom-platform meerdere gelijktijdige full HD-streams verwerken en levert het een full-colour beeld zonder kunstlicht. De integratie van 5MP camera's met Wide Dynamic Range-technologie (WDR) zorgt voor volledige beeldkwaliteit en identificatie van de bezoeker, zelfs bij duisternis of onregelmatige lichtkwaliteit. Op deze manier zet deze intercom een nieuwe standaard voor gebruiksgemak en veiligheid in gebouwen.

De 2N IP Style is uitgevoerd met een groot 10” LCD-touchscreen wat een compleet en gedetailleerd beeld geeft van binnenkomende personen. Om de levensduur te garanderen, wordt het beschermd door krasbestendig gehard glas van 4 mm. Het touchscreen is uitgevoerd in 'smartphone-stijl' met instant response en mooie animaties.

De nieuwe intercom-unit maakt snellere en eenvoudigere toegang mogelijk doordat het breedste scala aan toegangscontrole-technologieën ondersteund wordt, waaronder de nieuwste en snelste Bluetooth-technologie voor mobiele toegang, WaveKey en alle kaarttechnologieën. 

Doordat de WaveKey-toegangstechnologie in de intercom geïmplementeerd is, ondersteunt de 2N® IP Style Touch-, Tap in App- en Motion-modus. De Motion-modus houdt in dat als een gebruiker een geautoriseerde applicatie op zijn mobiele device heeft, de camera elke beweging van deze persoon registreert (in een gezichtsveld van 170°) en de deur dan automatisch opent. De 2N® IP Style unit is ontworpen en geproduceerd op basis van open protocollen, zodat het, net als andere intercoms uit het 2N portfolio, kan worden geïntegreerd met de beste hoogwaardige systemen van derden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-16T14:46:41.000Z 2N


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.