Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gartner kwalificeert Zivver als Representative Vendor

Dit artikel delen:

Zivver, een leider in veilige communicatieoplossingen, kondigt vandaag aan dat het is vermeld als een Representative Vendor voor Email Data Protection (representatieve leverancier op het gebied van e-mail-gegevensbescherming) in de ‘2021 Market Guide for Email Security’ van Gartner. ¹

Volgens Gartner vereisen “de voortdurende toename van het aantal succesvolle phishing-aanvallen en de migratie naar e-mail in de cloud, dat e-mailbeveiligingscontroles en -processen opnieuw goed onder de loep worden genomen. Leiders op het gebied van beveiliging en risicobeheer moeten ervoor zorgen dat hun bestaande oplossing geschikt blijft voor het veranderende landschap."

"De adoptie van e-mailoplossingen blijft groeien, waardoor leiders op het gebied van beveiliging en risicomanagement gedwongen worden om de opties van deze aanbieders te evalueren", aldus Gartner-analisten Mark Harris, Peter Firstbrook, Ravisha Chugh en Mario de Boer in het rapport. Microsofts Office 365 (waar het e-mailprogramma Outlook deel van uitmaakt) is de populairste cloud-gebaseerde oplossing die momenteel in gebruik is bij bedrijven wereldwijd. Hoewel de software zich blijft ontwikkelen, zijn er nog steeds bepaalde zwakke plekken in de beveiliging. Zo kunnen de Data Loss Prevention (DLP)-functies) van Office 365 bijzonder gevoelig zijn voor het per ongeluk lekken van gegevens. Zivver integreert naadloos met Office 365, maar ook met Exchange On-Premises van Microsoft en Gmail van Google, en biedt gebruikers verbeterde beveiliging in de vorm van hoogwaardige encryptie, authenticatie en toegangscontrole. De oplossing van Zivver verbetert tevens de compliance en verkleint de kans op menselijke fouten en kostbare datalekken.

De marktomschrijving van EDP in het Gartner-rapport luidt: "E-mail is fundamenteel onveilig, en EDP-oplossingen zetten versleuteling in om ongeoorloofde toegang tot e-mailcontent op te sporen, en houdt dit tegen voor of nadat de mail is verzonden. EDP kan ook helpen bij het voorkomen van gegevensverlies als gevolg van verkeerd geadresseerde ontvangers." ¹

Rick Goud, CIO & oprichter van Zivver: "We zien het feit dat Gartner ons noemt als Representative Vendor for Email Data Protection als een erkenning van de mogelijkheden van onze beveiligde e-mailoplossing, die medewerkers in staat stelt om veilig, met vertrouwen en met gemak informatie te kunnen delen. Onze oplossing integreert bovendien eenvoudig met 's werelds meest gebruikte e-mailsystemen in de cloud, Office 365, Exchange en Google Workspace, en versterkt de beveiliging hiervan. Hierdoor kunnen we de bescherming van e-mailgegevens voor het groeiende aantal organisaties dat naar de cloud migreert, optimaliseren."

¹ Gartner, "Market Guide for Email Security," Mark Harris, Peter Firstbrook, Ravisha Chugh, Mario de Boer, 7 oktober 2021.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-21T11:35:37.000Z Zivver


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.