Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Techni Team strategisch partner van Heimdal™ Security

Dit artikel delen:

De samenwerking tussen Techni Team en Heimdal™ beoogd een versneld antwoord te geven op de groeiende zorgen over de beveiliging van een deel van de systemen van het Nederlandse MKB.

Full-service ICT-leverancier Techni Team ICT BV (Veenendaal, NL) en Heimdal™ Security A/S (København, Denmark) hebben met elkaar een partner- en samenwerkingsovereenkomst gesloten die voorziet in de distributie en ondersteuning van Heimdal™’s  Endpoint, Prevention, Detection, and Response (EPDR) oplossing in Nederland.

Techni Team zal deze EPDR-oplossing implementeren bij haar huidige klanten en aanbieden aan MKB-bedrijven en ICT-ondernemingen. Voor Heimdal, als dominante speler in de Nordics op dit terrein, is dit een belangrijke stap in het verstevigen van haar positie in de Nederlandse markt van Cybersecurityoplossingen.

 

Cybersecurityoplossingen voor het MKB en zijn ondersteunende ICT-dienstverleners

Techni Team geeft hiermee invulling aan haar ambitie om een complete set aan Cybersecurityoplossingen aan te bieden aan het MKB en zijn ondersteunende ICT-dienstverleners. Met de samenwerking met Heimdal™ wordt een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de verdedigingslinie van ICT-systemen. MKB-bedrijven en hun ICT-dienstverleners kunnen bij Techni Team de oplossing van Heimdal™ afnemen als specifieke EPDR-oplossing of als onderdeel van een breder pakket aan Cybersecurityoplossingen, zoals o.a. een IT-Security Assessment, MFA, Data auditing, en een Cybersecurity Bewustzijnstraining.

 

Cybersystem protection van Heimdal™ ook in Europa

Heimdal™ versterkt met deze samenwerking zijn globale positie op het gebied van Cybersystem Protection. Hun Endpoint, Prevention, Detection, and Response (EPDR) oplossing omvat onder andere: Threat Prevention, Automated Patch & Asset management (APA), Endpoint Detection and Response (EDR) en Privileged Access Management (PAM). Heimdal™ heeft een leidende positie op dit vlak in Noorwegen, UK, Denemarken en Zweden, en werkt momenteel aan de distributie van hun oplossingen in Europa.

Morten Kjaersgaard, CEO Heimdal™: “De samenwerking met Techni Team is een goed voorbeeld van behoefte-gedreven innovatie en creatieve distributie. De samenwerking zal ongetwijfeld bijdragen aan de verdere uitbreiding van onze footprint in de Europese markt.”

 

Groeiende zorgen over de beveiliging van het Nederlandse MKB

De samenwerking tussen Techni Team en Heimdal™ beoogd een versneld antwoord te geven op de groeiende zorgen over de beveiliging van een deel van de systemen van het Nederlandse MKB. Door deze samenwerking worden high-end oplossingen betaalbaar en bereikbaar voor alle MKB-bedrijven. Techni Team is door deze samenwerking in staat deze oplossing aan te bieden met een attractief businessmodel voor ICT-ondersteuners.

“De EPDR-oplossing van Heimdal™ is een enorme stap voorwaarts in de bescherming van onze systemen en die van onze toekomstige klanten. Door de unieke samenwerking met Heimdal™, op zowel commercieel als technisch vlak, brengen we maximale bescherming bij MKB-bedrijven tegen beheerste kosten.” aldus directeur van Techni Team, Edwin van Vulpen.

 

Over Techni Team

Techni Team is ruim 15 jaar actief als ICT-dienstverlener in de eerstelijnszorg en het MKB. Techni Team heeft voor haar klanten een datacenter in Nederland ontwikkeld, dat een optimale garantie biedt voor veiligheid, gemak en betrouwbaarheid. Techni Team stelt zich als doel om haar klanten, waaronder huisartsen, apotheken en MKB-bedrijven, te ontzorgen op het gebied van veilige werkplekken, internetverbindingen, telefonie en cybersecurity diensten zodat zij zich kunnen richten op de zorg voor hun patiënten en klanten. Techni Team werkt overeenkomstig haar informatiebeveiligingsbeleid. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

Over Heimdal™

Heimdal™, opgericht in 2014 in Kopenhagen, Denemarken, is een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde cyberbeveiligingsoplossingen. Het bedrijf biedt een multi-layered security suite die threat prevention, patch and asset management, endpoint rights management, en antivirus en e-mail security combineert, die samen klanten beschermen tegen cyberaanvallen en kritieke informatie en intellectueel eigendom veilig houden. Heimdal™ is erkend als een thought leader in de industrie en heeft meerdere internationale prijzen gewonnen, zowel voor zijn oplossingen als voor het creëren van educatieve inhoud. De cyberbeveiligingsoplossingen van Heimdal™ zijn momenteel in meer dan 45 landen ingezet en worden regionaal ondersteund vanuit kantoren in meer dan 15 landen, door meer dan 175 hooggekwalificeerde specialisten. Heimdal™ is ISAE 3000-gecertificeerd en beveiligt meer dan 2 miljoen eindpunten voor meer dan 10.000 bedrijven. Heimdal™ ondersteunt haar partners zonder concessies op basis van voorspelbaarheid en schaalbaarheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-02T09:23:05.000Z Techni Team ICT BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.