Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda kiest SentinelOne om MSP-beveiligingsoplossingen te versterken

Dit artikel delen:

SentinelOne, leverancier van autonome endpoint security, kondigt aan dat Barracuda Networks, een vertrouwde partner en leverancier van cloud-first beveiligingsoplossingen, het Singularity XDR-platform heeft gekozen om MSP's te helpen bij het voorkomen van, detecteren van en autonoom reageren op dreigingen op machinesnelheid met AI-gedreven XDR.

Barracuda helpt meer dan 200.000 klanten wereldwijd om hun gegevens en medewerkers te beschermen tegen dreigingen.Barracuda selecteerde SentinelOne om zijn endpointbescherming en response-portfolio te versterken vanwege de superieure API-mogelijkheden van SentinelOne, flexibele workflow-integraties en platformefficiëntie. Door de integratie kunnen MSP's die SKOUT Managed XDR en SentinelOne gebruiken, profiteren van gestroomlijnde analyse, detectie en incidentrapportage.

"Beveiligingsteams staan voor de uitdaging om elke rand van hun netwerk te bewaken en te beschermen, maar verdrinken in data en waarschuwingen", zegt Neal Bradbury, SVP, Barracuda MSP. “Er zijn niet genoeg bekwame mensen om cyberbeveiligingsproducten op grote schaal te bedienen. Onze alliantie met SentinelOne stelt MSP's in staat om aanvallers een stap voor te blijven en inbraakpogingen in realtime aan te pakken.”

Door de mogelijkheden van SentinelOne profiteren organisaties van meer preventieve acties, snellere responstijden en geautomatiseerde workflows in hun dynamische, technologiegebonden perimeter. SentinelOne vervangt traditionele antivirus (AV), next-generation antivirus (NGAV), endpointdetectie en -respons (EDR) en een verscheidenheid aan point-solutions door het AI-gedreven Singularity XDR-platform.

"Elke plek waar zich gegevens bevinden is kwetsbaar, van apparaat tot server tot de cloud", zegt Brandon Andrews, VP Worldwide MSP, SentinelOne. "De combinatie van SentinelOne's AI-gedreven XDR en Barracuda's SKOUT Managed XDR helpt MSP's om eventuele beveiligingslacunes te dichten en hun cybersecurity-stack te vereenvoudigen. Dit elimineert de inefficiënties die gepaard gaan met legacy en crowd-powered oplossingen."

Bezoek de SentinelOne Singularity-marktplaats voor meer informatie over Singularity XDR: www.sentinelone.com/partners/singularity-marketplace

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-03T14:50:44.000Z SentinelOne


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.