Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NF biedt Man Sent aan via Azure MP

Dit artikel delen:

Gouda, 14 januari 2022– NextFence, de nieuwe specialist in het automatiseren van security op basis van Microsoft Sentinel, biedt zijn dienstverlening nu ook aan via de Azure Marketplace. Hiermee kan NextFence meer klanten bereiken met zijn nieuwe benadering van security.

Cybersecurity-aanvallen worden steeds meer geautomatiseerd. NextFence is ervan overtuigd dat dit ook moet gelden voor de respons, omdat alleen menselijke interventie niet meer volstaat. Dit doet NextFence met behulp van Microsoft Sentinel, marktleider op het gebied van Cloud-native oplossingen voor security information & event management (SIEM).

Blijvend beschermd tegen hedendaagse aanvallen

NextFence biedt deze dienstverlening vanaf nu ook aan via de Azure Marketplace, dé marktplaats voor cloudoplossingen. In overleg met de klant kan NextFence Microsoft Sentinel volledig gestandaardiseerd implementeren en onderhouden. Daardoor zijn klanten direct beschermd tegen hedendaagse cybersecurity-aanvallen. Onder de naam Grow Together zorgt NextFence dat de oplossing in overleg met de klant voortdurend wordt afgestemd op de specifieke kenmerken van de organisatie.

Klant heeft de controle

"Afgelopen najaar hebben we de Microsoft Silver Partner-status behaald. Dat is een voorwaarde om in de Azure Marketplace te worden opgenomen," zegt Pouyan Khabazi, Microsoft Azure & Security Specialist en medeoprichter van NextFence. "Voor deze erkenning komen alleen bedrijven in aanmerking die hebben aangetoond geavanceerde kennis en ervaring te hebben op het gebied van informatiebeveiliging, identity & access management, werkplekbeveiliging en bescherming tegen cybersecurity-aanvallen. Wij geloven in het ecosysteem van Microsoft en willen de oplossingen graag toegankelijk maken voor zo veel mogelijk bedrijven. Daarnaast geloven we dat klanten altijd de controle moeten hebben over de diensten die zij willen afnemen. Door in de Azure Marketplace aanwezig te zijn, kunnen we klanten wereldwijd bedienen. In de toekomst zullen we meer oplossingen beschikbaar stellen in de Azure Marketplace."

Over NextFence

NextFence implementeert, beheert en optimaliseert Microsoft Sentinel bij verschillende organisaties, waaronder financiële instellingen en gemeenten. Microsoft Sentinel zorgt voor een integraal overzicht over de afzonderlijke Microsoft security-producten rondom identiteiten, werkplekken, applicaties, data, infrastructuur, webapplicaties en een groot aantal 3rd party-producten zoals netwerk en firewalls.

Voor meer informatie:

NextFence

info@nextfence.nl

www.nextfence.nl

+31(0)855000121

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-07T21:04:24.000Z NextFence


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.