Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Weet wat er gebeurt om je heen

Dit artikel delen:

We hebben het allemaal vast eens een keer meegemaakt dat een item van ons gestolen is. Daarnaast kan het zo zijn dat je al een inbraak hebt meegemaakt. Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je jezelf, jouw huis en omgeving in de gaten kunt houden. Zekerheid is immers een van de belangrijkste zaken wanneer het om onze veiligheid gaat. Wil jij kunnen weten wat er om je heen gebeurd? In dit artikel zullen we je alles vertellen over spy camera’s en draadloze camera’s? Lees snel verder!

De spy camera

Een van de meest toegankelijke manieren om je omgeving te kunnen observeren is met een spy camera. Dit kun je inzetten voor je eigen woning, in vergaderzalen, maar ook op het werk. De beelden van de camera kun je gebruiken op het moment dat je bewijsmateriaal nodig hebt na een inbraak of andere vervelende omstandigheden. Het fijne van een spy camera, is dat deze net wat anders is dan de gebruikelijke beveiligingscamera’s. Een spy camera kun je namelijk onopgemerkt in elke ruimte plaatsen. Niemand zal dus door hebben dat er een camera is. In plaats van de camera te hangen, kun je het in juist in verschillende objecten plaatsen. Hierbij kun je denken aan een bloempot, balpen, lamp, klok of andere voorwerpen. Naast dat je hiermee jezelf kunt helpen, kun je ook ouderen en andere hulpbehoevenden helpen een oogje in het zeil te houden. 

De draadloze camera

Naast de spy camera kun je ook voor een ander type camera kiezen. We hebben het over de draadloze camera. Hierbij kun je kiezen uit verschillende varianten. Een van deze varianten is de stand-alone draadloze camera. Dit is een draadloze camera is te verbinden met een netwerk. Dit maakt het mogelijk om de beelden op een smartphone, computer of tablet te streamen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een draadloze camera met een recorder. Bij deze camera wordt het signaal draadloos verzonden. Het enige nadeel van deze camera is dat het bereik van het signaal beperkt is. Echter weegt de positieve kant van deze camera zwaarder. Het aanleggen van een camera met kabels kost veel meer energie. Tevens brengt het hoge kosten met zich mee. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. 

Kortom, kun je weten wat er om je heen gebeurd door een camera te plaatsen. Twee goede opties hiervoor zijn spy camera’s en draadloze camera’s. Afhankelijk van jouw situatie kun je gebruik maken van een van deze opties voor meer veiligheid. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-23T13:48:11.000Z Lequal


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.