Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

KnowBe4 benoemt Ani Banerjee tot Chief Human Resources Officer

Dit artikel delen:

Utrecht, 8 september 2022 - Ani Banerjee is benoemd tot Chief Human Resources Officer (CHRO) bij KnowBe4. Banerjee zal in zijn functie toezicht houden op de HR-activiteiten van KnowBe4 in 11 landen en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven die de organisatiecultuur, de wervingskanalen en de diversiteit, inclusie en gelijkheid versterken.

De nieuwe CHRO van KnowBe4 heeft dertig jaar ervaring in innovatie en internationaal HR-leiderschap bij onder andere Dell, Yahoo en AOL in Noord-Amerika, Azië en Europa. Voordat hij bij KnowBe4 kwam, werkte Banerjee acht jaar bij VMware in verschillende internationale HR-leiderschapsfuncties, met als laatste rol Global HR Head van VMware voor SaaS Transformation Business Units.

“Ik ben verheugd om aan de slag te gaan bij KnowBe4. Het is een bedrijf met een sterke, innovatieve cultuur en gemotiveerde medewerkers. Mensen opereren als zakenpartners om de gemeenschappelijke doelen te bereiken, dat is een HR-doel op zich. Daarnaast is KnowBe4 een van de leiders als het gaat om hun bijdrage in de strijd tegen social engineering”, zegt Banerjee.

De CEO van KnowBe4, Stu Sjouwerman, benadrukt de zorgvuldigheid die aan de keuze van Banerjee vooraf ging. “Onze leidinggevenden en medewerkers zijn trots op de bedrijfscultuur van KnowBe4. Ani's ervaring en input hebben ons laten zien dat hij een manager is die onze prestaties kan bevorderen en ons team kan versterken. Zijn staat van dienst op het gebied van HR-leiderschap in wereldwijde markten is een bijzonder sterke troef in onze volgende uitbreidingsfase. Hij is een voorbeeld van de creatieve experts die KnowBe4 aantrekt.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-08T14:52:47.000Z KnowBe4


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.