Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight in MSSP Alert's Top 250 MSSPs 2022

Dit artikel delen:

MSSP onderzoekt en identificeert wereldwijd toonaangevende Managed Security Service Providers en heeft Insight opgenomen in de Top 250 MSSPs 2022

Apeldoorn, 18 oktober 2022 - MSSP Alert, een CyberRisk Alliance-platform heeft Insight, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en solutions integrator die organisaties helpt om hun digitale transformatie te versnellen, opgenomen in de Top 250 MSSPs 2022.

De lijst en het onderzoek identificeren en eren de beste MSSP's (managed security service providers) wereldwijd. De ranglijst is gebaseerd op het lezersonderzoek van MSSP Alert uit 2022 in combinatie met de redactionele berichtgeving van de site over MSSP-, MDR- en MSP-beveiligingsproviders. De lijst en het onderzoek volgen de voortdurende groei en evolutie van de MSSP-markt. 

“Cyberbedreigingen evolueren voortdurend en worden volwassener, maar dat geldt ook voor beveiligingstools om bedrijven tegen deze aanvallen te beschermen,” zegt Karen McLaughlin, Senior Vice President EMEA Services &Global; CoE bij Insight. “Organisaties moeten hun bestaande kaders aanpassen, risico’s beheren en hun bedrijf zo goed mogelijk beveiligen - maar velen weten niet waar ze moeten beginnen. Door een full-service beveiligingsportfolio aan te bieden met gespecialiseerd personeel en een netwerk van branchepartners, ondersteunen we bedrijven elke dag op hun beveiligingsreis, met als doel hun organisaties veiliger te maken.” Insight ondersteunt organisaties wereldwijd met een allesomvattende catalogus van enterprise security-oplossingen, van multi-factor authenticatie, ransomware-monitoring tot mobiele waarschuwingssystemen. Met de hulp van een bekwaam team dat de services implementeert en beheert, evenals een netwerk van branchepartners, biedt Insight op maat gemaakte services en oplossingen die bedrijven wereldwijd helpen beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen. Denk daarbij aan het beveiligen van devices, het versleutelen en beschermen van gevoelige data, het voorkomen van inbreuken en het navigeren door complexe risico's. 

“MSSP Alert feliciteert Insight met de benoeming van dit jaar,” zegt Joe Panettieri, hoofdredacteur van MSSP Alert. “Het lezerspubliek van MSSP Alert en de Top 250-bedrijven blijven de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt overtreffen.”

Hoogtepunten uit het bijbehorende MSSP Alert-onderzoek voor 2022 zijn onder meer:

MSSP-omzetgroei en financiële prestaties: De top 250 MSSP-bedrijven verwachten gemiddeld $24 miljoen aan inkomsten te genereren voor 2022, een stijging van 26% ten opzichte van 2021. Het groeipercentage is ongeveer het dubbele van het marktgemiddelde.

Geografie: Deze bedrijven hebben hun hoofdkantoor in 30 verschillende landen.

Winst: 90% van de ondervraagde MSSP's verwacht winstgevend te zijn voor het fiscale jaar 2022, een verbetering van vijf punten ten opzichte van 2021.

Security Operations Centers: 69% heeft interne SOC's, 19% is hybride, 8% besteedt hun SOC's volledig uit en 4% herziet hun SOC-strategieën.

Trends in cyberaanvallen: de meest voorkomende aanvallen op MSSP-klanten in 2022 zijn phishing (97%), exploits van kwetsbaarheden (93%) en ransomware (91%).

Cyberbeveiligingsoplossingen: in een aanhoudende tendens van marktfragmentatie noemden de deelnemers aan het MSSP-onderzoek 140 verschillende hardware-, software-, cloud-, distributie- en dienstenleveranciers die hun inspanningen op het gebied van cyberbeveiliging ondersteunen.

Aangeboden Key Managed Security Services: MSSP's en MSP's zoeken steeds vaker partners voor het leveren van MDR (managed detection en response), XDR (eXtended Detection and Response), Incident Response en andere belangrijke services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-18T11:49:35.000Z Insight Enterprises Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.