Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Armis kondigt APEX Manage Program aan

Dit artikel delen:

Armis kondigt vandaag het Armis Partner Experience (APEX) Manage Program aan, een speciaal ontwikkeld partnerprogramma voor Managed Service Providers (MSP's) en Managed Detection and Response Providers (MDR's). Het APEX Manage Program bouwt voort op het APEX Program dat Armis een jaar geleden lanceerde en is bedoeld om dienstverleners te ondersteunen met uitgebreidere en moderne mogelijkheden voor het ontwikkelen van diensten voor cyberonderzoek, -detectie, -dreigingsonderzoek en -herstel voor elke type asset in elke omgeving.

Het aantal bedrijven dat het afgelopen jaar aan het APEX Program heeft meegedaan is aanzienlijk gegroeid. De diensten van Armis zijn nu in meer dan honderd landen wereldwijd beschikbaar. Sinds de oprichting van Armis zijn meer dan 2.000 verkoop- en technische professionals opgeleid en gecertificeerd. Dit heeft geleid tot een toename van 200% van het aantal door partners geïntroduceerde leads. 

"Armis bouwt een krachtig ecosysteem voor dienstverleners die MSP's en MDR's ondersteunen met het ontwikkelen van hun hun activiteiten op een zeer onderscheidende manier, waardoor ze hun efficiëntie kunnen verhogen en hun overhead kunnen verlagen", zegt David Creed, VP Worldwide Service Providers, Armis. "Wij streven ernaar om een out-of-the-box multi-tenant workbench te bieden die geen inspanningen van engineers vergen en weinig tot geen kapitaalinvestering of vaardigheden van het personeel vereisen. Dit stelt MSP's en MDR's in staat om hun klanten snel en gemakkelijk een uniform en volledig inzicht te geven in het digitale aanvalsoppervlak van hun organisatie, waardoor eindgebruikers beter beveiligd zijn tegen cyberaanvallen.” 

Het Armis Asset Intelligence Platform is het meest uitgebreide asset intelligence-platform in de sector dat unified asset visibility en superieure beveiliging biedt voor alle type assets. Dit is inclusief IT, IoT, OT, IoMT, cloud en draadloze IoT - voor zowel managed als unmanaged devices. De Armis Asset Intelligence Engine, is 's werelds grootste asset knowledge database met meer dan drie miljard apparaten en dit aantal groeit nog steeds. 

"Bij Expel streven we naar beveiliging die eenvoudig te begrijpen, te gebruiken en te verbeteren is", zegt Justin Bajko, medeoprichter & VP, Strategy and Business Development bij Expel. "Door onze samenwerking met Armis kunnen we dit doel bereiken en zo een enorme impact op de beveiligingsstrategieën van organisaties realiseren." 

"Voor de organisaties in de zorgsector die wij bedienen, is cybersecurity van cruciaal belang in relatie tot de patiënt en de geboden zorg", zegt Preston Duren, Vice President Cybersecurity Operations bij Fortified Health Security. "Armis is zich bewust van de eisen in de zorg. We zien een toename van het aantal verbonden apparaten waarop vertrouwd wordt om patiënten te monitoren en te verzorgen. Het vermogen van het bedrijf om nauwkeurig medische apparaten, kwetsbaarheden van apparaten en actieve bedreigingen te identificeren is een belangrijk onderdeel van onze IoMT managed services." 

Armis is een agentless SaaS-platform en integreert naadloos met bestaande IT- en beveiligingsstacks om snel de contextuele intelligentie te leveren die nodig is om de beveiliging van een organisatie te verbeteren zonder huidige activiteiten te verstoren. Armis helpt Fortune 100-bedrijven met het beschermen tegen onopgemerkte operationele- en cyberrisico's, het verhogen van de hun efficiëntie en veilig te kunnen innoveren met nieuwe technologieën. 

"Ons team is proactief aan het anticiperen op trends en het creëren van oplossingen die ondernemingen in staat stellen te profiteren van verandering," zegt Adrian Alonso, Practice Director bij TEKsystems Global Services. "De wereld van connected assets en cybersecurity verandert voortdurend. We zijn trots op onze samenwerking met Armis, die ervoor zorgt dat we onze praktijkexpertise kunnen combineren om de technologische en zakelijke uitdagingen op te lossen die onze klanten op wereldwijde schaal ervaren."

Meer informatie over het Armis Partner Experience Manage Program is te vinden op: https://www.armis.com/partner-programs/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-31T14:22:27.000Z Armis


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.