Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bolletje gaat veilig communiceren met Zivver

Dit artikel delen:

Bolletje heeft gekozen voor Zivvers veilige communicatieplatform. Hierdoor kunnen alle 200 werknemers met een mailaccount op een veilige en gebruiksvriendelijke wijze privacygevoelige informatie delen. Het bedrijf gaat Zivver inzetten bij het mailen van privacygevoelige gegevens van werknemers, maar ook bij het versturen van bedrijfsgevoelige informatie.

Bolletje maakt gebruik van Outlook en wil bepaalde informatie op een veilige wijze kunnen versturen. Henriëtte Beld-Bal, HR Officer bij Bolletje: “Zivver maakt veilig mailen heel makkelijk. Zodra er in de mail bepaalde woorden staan, zoals een Burgerservicenummer of geboortedatum, attendeert Zivver de werknemer erop dat er een mail met persoonsgegevens verstuurd gaat worden. Veilig mailen kan vervolgens met één druk op de knop. Als er per ongeluk een bestand naar de verkeerde ontvanger gaat, kan de mail eenvoudig teruggetrokken worden. Alle mails via Zivver maken gebruik van encryptie, vreemde ogen kunnen dus niet meelezen.”

Het bedrijf Bolletje bakt dagelijks talloze beschuitjes, koekjes, kruidnootjes en crackers. De daarvoor benodigde machines vergen onderhoud en zo nu en dan ook aanpassingen. Beld-Bal: “Ons bedrijf kijkt goed naar wat de markt wil. Gezonde ontbijtproducten bijvoorbeeld of groentecrackers. Deze nieuwe producten vereisen soms aanpassingen van bestaande machinale omgevingen. Daarvoor worden technische tekeningen uitgewisseld, die bestanden zijn flink zwaar. Met Zivver kun je elk type bestand tot 5TB vanuit Outlook versturen, dus ook grote video’s. Heel handig en heel veilig. Ook de in-en verkoopafdeling zal gebruik gaan maken van Zivver. We willen natuurlijk niet dat de ingrediënten of het recept van onze kruidnootjes op straat belanden.”

Wouter Klinkhamer, CEO van Zivver: “We zijn erg enthousiast dat Bolletje heeft gekozen voor ons veilige mailplatform. Productiebedrijven die oog hebben voor het veilig houden van de privacygevoelige informatie van hun werknemers én hun bedrijfsplannen, hebben een duidelijke visie op securityontwikkelingen en wet- en regelgeving. Dat is in deze tijden erg belangrijk voor het succes van het bedrijf. Bij Bolletje kan iedereen met een mailaccount gebruik maken van Zivver, en deze totaalbenadering zorgt ervoor dat alle afdelingen altijd en overal veilig informatie kunnen doorsturen en op dit vlak voldoen aan de AVG.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-10T09:29:54.000Z Zivver


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.