Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Salt Security behaalt IP Co-sell Ready-status voor Microsoft Azure

Dit artikel delen:

Salt Security, marktleider op het gebied van API security, kondigt aan dat het de IP Co-sell Ready-status voor Microsoft Azure heeft bereikt, Hierdoor kan het Salt Security API Protection Platform wereldwijd worden verkocht door Microsoft resellers. Dankzij deze status kunnen klanten van Salt Security profiteren van een meer gestroomlijnd implementatie- en beheerproces. Bovendien krijgt het Salt Security API Protection Platform meer zichtbaarheid op zowel de Microsoft Azure Marketplace als bij Microsoft sales teams en wereldwijde partners.

"Salt stelt organisaties in staat om digitale transformatie en innovaties te stimuleren door kritieke data en services te beschermen met een toonaangevend API-security platform,” zegt Gilad Barzilay, head of business development bij Salt Security. "De IP Co-sell Ready-status voor Microsoft Azure valideert onze integratie met het Azure Cloudplatform verder en versterkt de relatie met onze gezamenlijke klanten." 

Het IP Co-Sell programma stelt Microsoft en haar partners in staat om uitgebreide oplossingen te bieden in een collaboratief verkoopmodel om gezamenlijke verkopen, inkomsten en wederzijds klantensucces te stimuleren.

"Dankzij Microsoft Azure Marketplace kunnen klanten over de hele wereld eenvoudig betrouwbare partneroplossingen vinden, kopen en implementeren, die allemaal zijn gecertificeerd en geoptimaliseerd om op Azure te draaien,” zegt Jake Zborowski, general manager, Microsoft Azure Platform bij Microsoft Corp. “Wij verwelkomen Salt Security graag op ons groeiende Azure Marketplace ecosysteem.” 

Volgens het State of API Security Report is afgelopen jaar het kwaadaardige API-verkeer met 117% gestegen, wat goed is voor 2,1% van al het API-verkeer. Klanten gebruiken het Salt-platform om hun API's te ontdekken, ze tijdens runtime te beschermen en hun API-security postuur te verbeteren. Het Salt Security API Protection Platform correleert het gebruikersgedrag in de loop van de tijd om cybercriminelen te lokaliseren en te stoppen. Bovendien kan het platform het API-gebruik identificeren om de verkenningsactiviteiten van kwaadwillenden te identificeren. Het platform consolideert alle relevante informatie in een enkele tijdlijn van een aanvaller en genereert waarschuwingen, waardoor incident respons teams snel actie kunnen ondernemen. 

Alleen Salt Security past big data op Cloud schaal toe, met de meest beproefde AI- en ML-algoritmen. Op deze manier krijgen gebruikers de inzichten die ze nodig hebben voor API-security. Dankzij de gepatenteerde API Context Engine (ACE)-architectuur, kan het platform de vroege indicatoren van een aanval identificeren, aanvallers tegenhouden en analyseren. Developers krijgen hierdoor waardevolle feedback om API-kwetsbaarheden te elimineren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-10T17:58:10.000Z Salt Security


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.