Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Traxion en XM Cyber kondigen Strategisch Partnership aan.

Dit artikel delen:

Waardenburg, Nederland en Herzliya, Israel, Nov. 24 2022 – Traxion en XM Cyber, twee leidende cybersecurity bedrijven op het gebied van managed services en analyse, detectie en preventie van cyberaanvallen, kondigen een nieuw partnership aan! Dit partnership stelt ze in staat om hun klanten nóg beter te beschermen tegen blootstellingen aan cybersecurity risico’s.

Met XM Cyber’s technologie kunnen bedrijven een diepgaand inzicht krijgen in beveiligingslekken en veranderingen in hun on-prem, SaaS en cloudnetwerken. Beveiligingslekken in het cybersecurity landschap die normaal onder de radar blijven komen sneller boven water dankzij continue en geautomatiseerde beveiliging. D.m.v. XM Cyber’s mogelijkheid om in productie simulaties te draaien, kunnen tests en scenario’s continue worden uitgevoerd zonder risico op onderbreking van bedrijfskritische processen.

“Met Attack Path Management diensten van Traxion stellen we klanten in staat om aanvalsscenario’s te voorspellen, om zo de risico's in de omgevingen van de klant te beperken” aldus Evert van den Branden, CEO van Traxion, deel van de Swiss IT Security Group (SITS Group). “Ook biedt onze Managed APM een hoog niveau van bescherming en een hogere return op de beveiligingsuitgaven van onze klant. Dit wordt gerealiseerd d.m.v. 24/7 ondersteuning voor detectie en herstel van beveiligingslekken in uw infrastructuur met een hoog risiconiveau.”

“XM Cyber is excited to expand our partnership with Swiss IT Security Group through Traxion. As we continue our growth plans into Benelux, it’s important that we work with established Partners who have a long-term track record in IT Security and Traxion is an ideal fit for us,“ aldus Mark Simmons, Sales Director GSI, XM Cyber. “Combining XM Cyber’s Attack Path Management Platform with Traxion’s technical expertise and managed services capabilities creates a compelling collaboration which will allow us to jointly grow our business in the region.”

Over Traxion:

Traxion is dé cybersecurity specialist en marktleider binnen de Benelux. Met strategische, tactische en operationele adviezen en diensten begeleiden we onze klanten naar robuuste en flexibele oplossingen met dank aan onze 150 specialisten. Traxion is onderdeel van de Swiss IT Security Group (SITS Group) en met meer dan 600 medewerkers combineert SITS Group de ervaring, expertise, middelen en diensten van IT-security marktleiders.

Voor meer informatie:

www.traxion.com

www.sits-group.ch/en/

Over XM Cyber:

Als deel van de Schwarz Group verandert ​​XM Cyber de manier waarop innovatieve organisaties cyberrisico's benaderen. Met het Attack Path Management-platform kunt u, vanuit het perspectief van een aanvaller, continu aanvalspaden in uw on-prem en cloudnetwerken visualiseren, zodat u dat risico met een fractie van de moeite kunt beperken.

XM Cyber ​​helpt organisaties hun cyberrisico's te managen vanuit kantoren in Noord-Amerika, Europa en Israël.

Voor meer informatie:

www.xmcyber.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-24T11:06:14.000Z Traxion Nederland B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.