Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

KnowBe4 integreert met CrowdStrike

Dit artikel delen:

De samenwerking tussen KnowBe4’s SecurityCoach en het CrowdStrike Falcon-platform maakt real-time security coaching mogelijk

Utrecht, 17 januari 2023 - KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, integreert zijn KnowBe4 SecurityCoach met het CrowdStrike Falcon-platform. KnowBe4 en CrowdStrike - een leider in bescherming van endpoints, cloud workloads, identiteit en data in de cloud - werken samen om risicovol gedrag te helpen verminderen. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van CrowdStrike's security-telemetrie om incidenten te ontdekken die real-time security training van KnowBe4 triggeren.

SecurityCoach helpt IT- en security-professionals met het ontwikkelen van een sterke security culture. Het biedt real-time security coaching voor gebruikers als reactie op risicovol online gedrag. Door de bestaande security stack van een organisatie te gebruiken, kunnen IT- en security-professionals real-time coaching-campagnes configureren. Dit maakt het mogelijk om onmiddellijk zogenoemde SecurityTips aan hun gebruikers te geven als er een risico wordt gedetecteerd.

“Ons ecosysteem van partners groeit snel. Met deze samenwerking kunnen we de ondersteuning van onze klanten verrijken door de menselijke firewall van hun organisatie te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO bij KnowBe4. “KnowBe4 is trots op de samenwerking met CrowdStrike. We integreren onze nieuwe SecurityCoach naadloos met de door het CrowdStrike Falcon-platform geleverde security-telemetrie. De integratie is gericht op het bieden van real-time security coaching en advies op basis van wanneer incidenten zich voordoen. We helpen eindgebruikers zo met het vergroten van hun kennis van cybersecurity en het bouwen van een sterke security culture.”

Geoff Swaine, VP of Global Programs, Store and Tech Alliances bij CrowdStrike: “Door samen te werken met KnowBe4 leveren we hapklare, gepersonaliseerde security awareness-lessen op basis van inzichten van het CrowdStrike Falcon-platform. Door CrowdStrike's robuuste security-gegevens naadloos te integreren met KnowBe4's coaching modules, stellen we klanten in staat om menselijke risico's te minimaliseren, hun security posture te verbeteren en inbreuken te stoppen.”

KnowBe4 geeft tijdens het implementatieproces stapsgewijze instructies en aanbevelingen om IT- en security-professionals te helpen met een snelle integratie en datasynchronisatie. KnowBe4 integreert nu met meer dan 20 van 's werelds top cybersecurity-platformen op het gebied van endpoints, netwerk, identiteit, cloud en data security. Ga voor meer informatie over SecurityCoach naar www.knowbe4.com/securitycoach.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-17T14:08:07.000Z KnowBe4


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.