Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ABAX sluit overeenkomst met Chinese Sinochem

ABAX sluit overeenkomst met Chinese Sinochem

Sinochem, de Chinese chemie-gigant, kiest voor ABAX als ‘preferred partner’ voor telematica-oplossingen. De producten en services van de Noorse telematica-specialist, ook actief in Nederland, worden de komende drie jaar ingezet voor de containertanks en het zwaar materiaal van Sinochem. Na de opening van een kantoor in Nantong City en een partnership met China Mobile is deze overeenkomst voor ABAX een volgende stap op de Chinese markt.

De partijen tekenen een driejarige overeenkomst waarbij ABAX tot 40.000 abonnementen per jaar aan Sinochem levert. Daarnaast ziet ABAX de overeenkomst als een belangrijk platform voor het verder ontwikkelen van technologische innovatie binnen de telematica-industrie. In de zomer van 2016 opende ABAX een kantoor in Nantong City, Jiangsu, en in december 2016 kondigde het bedrijf een strategisch partnerschap aan met het telecombedrijf China Mobile.

“China is een belangrijke markt voor ons en we zijn er trots op dat Sinochem ons heeft gekozen als hun telematica-partner. Deze overeenkomst is een strategische mijlpaal en zal onze positie op de Chinese markt versterken”, aldus Petter Quinsgaard, CEO van ABAX Group.

“Sinochem is voor ABAX een geweldige partner en een grote kans om de technologische grenzen in de branche te blijven verleggen. Nu is het aan ons om hoogstaande technologie en services te leveren ondersteund door deskundige medewerkers met de juiste arbeidsethos”, stelt Martijn Zewald, CEO bij ABAX in Nederland.

“Deze deal laat zien dat de technologie en software van ABAX van de hoogste kwaliteit zijn. Vanaf nu ligt onze focus op het leveren van service van wereldklasse voor deze grote klant”, stelt Anfinn Hammer Feng, CEO van ABAX China.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-14T11:12:00.000Z ABAX


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.