Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

A. Roemaat: “Met MendriX klaar voor de toekomst"

Met MendriX verwacht transportbedrijf Aloys Roemaat Transport klaar te zijn voor de toekomst. De transporteur implementeert het Transport Mangement Systeem van de TMS-leverancier, alsmede TMS mobiel. “Vooral de stap voorwaarts met Live gebeurtenissen moet een grote bijdrage leveren aan de eerlijke en transparante dienstverlener die wij zijn”, vertelt Business Development Manager Thomas Kruip.

“Wat wij willen is voorop lopen! MendriX is daarin de enige juiste partner.”

Transparantie door Live gebeurtenissen
Juist het track en trace verhaal is iets, waarmee Aloys Roemaat Transport sprongen denkt te maken. “Met Live gebeurtenissen maken we onze werkwijze transparant. Hiermee blijven klanten tot op de minuut op de hoogte van hun levering. Dat mag ook wel. Wij vinden dat je anno 2017 je klant goed op de hoogte moet stellen. Bovendien was dat iets waar onze klanten ook zelf om vroegen”, aldus Kruip.

Partnership met MendriX
De transporteur wil ook zoveel mogelijk papierloos werken. Daarom kiest Aloys Roemaat Transport ervoor om van alle mogelijkheden die MendriX biedt gebruik te maken. “Het is een vooruitstrevend systeem. Alleen door voor op te lopen, kunnen we innovatief blijven”, zegt Kruip. “Met deze samenwerking zijn we echt een partnership aangegaan. Alles wordt gelijk opgepakt, vragen worden goed beantwoord. Het is duidelijk dat we voor MendriX geen nummer zijn.”

90% minder telefoonverkeer
Over twee weken begint de implementatie. De verwachte livegang is in september. Toch verwacht Kruip nu al bepaalde besparingen: “Zo denk ik dat we 90% minder telefoonverkeer zullen hebben. Dat scheelt heel veel in tijd. Daarnaast zullen we onze klantenservice een boost kunnen geven. Juist omdat we zo transparant werken met MendriX. Bovendien zijn er veel processen die we verder kunnen automatiseren, waardoor we veel meer overgaan op controlerende dan registrerende taken. Daardoor wordt alles een stuk minder foutgevoelig.” Al met al heeft hij er een goed gevoel bij. “Met MendriX zijn we klaar voor de toekomst.”

Over Aloys Roemaat Transport
Aloys Roemaat Transport is een logische partner op het gebied van logistiek, transport en warehouse. Aloys Roemaat transport beschikt over ruim 50 eigen trekkende eenheden en heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Als specialist op het gebied van logistiek, zorgt de transporteur voor betrouwbare en veilige 24-uursverzending van goederen binnen met name de BeNeLux en Duitsland. Daarnaast verzorgt de transporteur ook vervoer naar de andere landen in de EU.

Over MendriX
MendriX is dé softwareleverancier voor transport en koerier. Het MendriX Transport Management Systeem (TMS) is zeer compleet, en daarmee de standaard binnen de wereld van transport en koerier. Met onder andere Live gebeurtenissen, route optimalisatie, KPI’s, voertuigvolgsysteem, urenregistratie en automatische facturatie na een melding via onze app.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-30T09:09:16.000Z MendriX
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.