Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tuitel: “Zonder TMS kun je niet groeien

Tuitel Smart Logistics uit Bunschoten-Spakenburg heeft ervoor gekozen om met MendriX in zee te gaan. De logistieke dienstverlener kwam bij MendriX terecht op de ICT & Logistiek in het najaar van 2016. “Al vrij snel was de keuze gemaakt. Zonder Transport Management Systeem kun je niet groeien als transportbedrijf.”

Het bedrijf dat recent live ging, vertelt welke twee factoren de doorslag gaven in de keuze voor MendriX: Vertrouwen en de prijs/kwaliteitsverhouding. “Op beide aspecten kwam MendriX voor ons als de eerste en de beste uit de bus”, aldus directeur Tuitel. Daarbij was de TMS-aanbieder zo overtuigend dat Tuitel niet verder hoefde te zoeken naar een automatiseringsoplossing.

Automatisering
Het bedrijf dat in februari dit jaar is opgestart, heeft veel groeipotentie en -ambitie. Met inmiddels zeven eigen wagens op het wagenpark en externe inhuur, voorziet Tuitel klanten van slimme logistieke oplossingen. Dat automatisering van het bedrijsproces broodnodig is, daarover kan Tuitel stellig zijn:

“Zonder TMS is er geen bedrijf.”

Tuitel is erg te spreken over de aanpak van de mensen van MendriX. “Vanaf het sales proces tot de implementatie is de aanpak tot nu toe heel professioneel geweest.” Ook de medewerkers van Tuitel Smart Logistics zijn enthousiast. “Het is erg eenvoudig in gebruik.”

Live Gebeurtenissen TMS
Vooral over Live Gebeurtenissen zijn gebruikers te spreken. “Dat is perfect”, zegt Tuitel. Met name van klanten die nog niet zo gewend zijn om volledig realtime inzicht te hebben in de status van hun levering, krijgt hij positieve reacties. “Het is echt iets van deze tijd”, meent hij. “We zijn blij dat we onze klanten dankzij deze transparante werkwijze een stukje extra service kunnen geven.”

Over Tuitel Smart Logistics
Tuitel Smart Logistics biedt slimme oplossingen op het gebied van logistiek, transport en warehousing. Tuitel is in februari 2017 opgestart en heeft inmiddels zeven eigen wagens. Daarnaast huurt de transporteur extern wagens in. Tuitel bedient fabrieken, groothandels en retail dc in het segment food en non-food. Tuitel Smart Logistics vervoert binnen Europa, met focus op de BeNeLux.

Over MendriX
MendriX is dé softwareleverancier voor transport en koerier. Het MendriX Transport Management Systeem (TMS) is zeer compleet, en daarmee de standaard binnen de wereld van transport en koerier. Met onder andere Live gebeurtenissen, route optimalisatie, KPI’s, voertuigvolgsysteem, urenregistratie en automatische facturatie na een melding via onze app.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:41:57.000Z MendriX
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.